Hoți din Manasia reținuți pentru furt calificat

 

* Un tânăr în vârstă de 21 de ani bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat în luna ianuarie a fost reținut de polițiștii ialomițeni în cadrul unei acțiuni în sistem integrat. Forțele de ordine au efectuat și o percheziție în localitatea Manasia, la domiciliul unui bărbat bănuit de comiterea aceleiași fapte.

Activitățile de documentare și investigare efectuate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Manasia și Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au condus la identificarea unui tânăr de 21 de ani, din comuna Manasia, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat din locuință. Din cercetări a rezultat faptul că în noaptea de 27/28 ianuarie persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție în locuința unui bărbat de 44 de ani din comuna Manasia de unde ar fi sustras suma de 17.500 lei. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată în curul zilei de 9 februarie, fiind condusă la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. Totodată, a fost recuperat o parte din prejudiciu, în cuantum de 5.300 de lei.

De asemenea, în cursul zilei de 9 februarie, în baza unui mandat de percheziție emis de Judecătoria Urziceni, polițiștii Postului de Poliție Manasia și cei din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată și cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 31 de ani, din localitatea Manasia, fiind identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor suma de 350 de euro, o sabie, precum și mai multe aparate de uz casnic. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, cu sprijinul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved