Hoț din Grivița băgat în arestul poliției

* Polițiștii ialomițeni au identificat un bărbat de 43 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Grivița au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 43 de ani, din comuna Grivița, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate a reieșit că în cursul nopții de 11/12 decembrie tânărul ar fi sustras mai multe bunuri alimentare, obiecte artizanale, bijuterii și o uneltă agricolă, toate în valoare de aproximativ 15.000 de euro, dintr-o locuință de pe raza comunei Grivița. În baza unui mandat de percheziție, polițiștii au depistat la locuința bărbatului de 43 de ani, o parte din obiectele artizanale furate.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului. Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved