Hoț din centru comercial și biserică, arestat pe peronul gării din Urziceni

 

* Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat un bărbat de 44 de ani bănuit de comiterea mai multor furturi în noaptea de 26/27 ianuarie a.c. dintr-o biserică și un centru comercial din municipiul Urziceni. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Ialomița.

Polițiștii l-au identificat în cursul zilei de 27 ianuarie pe bărbatul bănuit de comiterea faptelor în timp ce acesta se afla pe peronul Gării din municipiul Urziceni, având asupra sa o parte din bunurile sustrase.

În fapt, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Brăila, în noaptea de 26/27 ianuarie ar fi pătruns prin forțarea ușii de acces într-un centru comercial, precum și într-o anexă aflată în curtea unei biserici din municipiul Urziceni, de unde a furat mai multe bunuri, valoarea prejudiciului ridicându-se la 800 de lei.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița iar a doua zi a fost prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, cu sprijinul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved