Grădinița Piticot Slobozia: „La mulți ani, România mea!”

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” din municipiul Slobozia a organizat vineri, 21 ianuarie 2022, activitatea cu tema „ La mulți ani, România mea!”.

La întâlnire au participat părintele Ioan Constantin Bălan de la Parohia Gheorghe Doja, doamna inspector Mihaela Leuștean, doamna director Mihaela Diancof și doamna Elena Frangulea care i-au îndemnat pe copii să-și iubească țara, să rămână uniți și să fie mândri că sunt români. Apoi, preșcolarii au recitat poezii specifice temei și au realizat activități practice: covorașe, farfurii, ulcele și linguri de lemn pictate cu motive tradiționale, după indicațiile doamnelor educatoare: Alexandra Titirișcă State, Carmen Toma, Smaranda Iacob și Andra Negoiță.

La final, toți s-au prins de mână și au dansat „Hora Unirii”. Reprezentanții Protopopiatului Slobozia au oferit micilor românași diplome și bomboane, felicitându-i pentru bucuria și plăcerea cu care au participat la activitate.

A consemnat Anastasia Pătrașcu,

asistent social al Protopopiatului Slobozia.

 

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved