Gheorghe Tinel, supărat pe dadp-iștii slobozeni

Prima zi a campaniei electorale a debutat cu o plângere din partea deputatului Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița, prin care sesiza IPJ că afișele candidaților formațiunii politice au dispărut la nici două ore de la lipirea acestora. Într-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, liderul liberalilor ialomițeni a scris că „s-au identificat vinovații, aceștia fiind salariați ai DADP Slobozia”.

Ieri dimineață (n.red.: 28 august), la ora 11, am organizat, în prezența doamnei Luminița Barcari, candidat la președinția Consiliului Județean Ialomița și a domnului Soare Dragoș, candidat la funcția de primar al Municipiului Slobozia, și a presei, deschiderea campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie. În acest sens ne-am deplasat la avizierul situat pe Bulevardul Matei Basarab (lângă magazinul de piese auto Mixaj COM) unde am lipit două afișe cu candidații noștri. După nici două ore am constatat cu mâhnire și uimire că materialele electorale respective fuseseră îndepărtate. M-am adresat organelor competente pentru a demara cercetările de rigoare, însă, ce să vezi: persoanele care rupseseră afișele sunt angajate la DADP Slobozia. Explicația oferită pentru dispariția acelor afișe a fost <<o tragere la sorți organizată în interiorul Direcției>>, deci neștiută de nimeni, în cadrul căreia au fost împărțite locurile pe avizer”, a explicat deputatul Tinel.

Deputatul liberal este ferm convins că la mijloc este mâna celui vinovat de toate relele din țara asta, adică a PSDului: „Păi, dacă s-a organizat o tragere la sorți, n-ar fi trebuit să participe și partidele politice implicate în campania electorală? Mai mult decât atât, dacă tot ați făcut-o în lipsa noastră, de ce nu ne-ați anunțat măcar cu o zi înainte sau în aceeași dimineață ca să știm și noi? Am cerut în scris organelor de poliție să-i sanționeze pentru vandalizare pe cei vinovați, pentru că sunt ferm convins că acești angajați au acționat, ferm, la comanda politică a PSD”, a concluzionat președintele PNL Ialomița.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved