Gheorghe Stelică, primarul reales al comunei Ciulnița: Urez bun venit tinerilor în Consiliul Local

 

Vineri, 30 octombrie, domnul Gheorghe Stelică, care a câștigat al cincilea mandat de primar al comunei Ciulnița, a depus jurământul. Alături de el au mai depus jurământul nouă consilieri locali care au fost validați de instanță (cinci din partea ALDE Ialomița – Belu Ionuț, Gheorghe Gheorghe, Militaru Viorel, Olteanu Cristinel și Constantin Cătălin Marius; doi din partea PNL – Grigore Constantin și Moldoveanu Ionuț; unul din partea PSD – Feraru Ion Albert; unul din partea Partidului Ecologist Român – Mihăilă Ștefan), astfel că a fost posibilă și constituirea Consiliului Local. Ceilalți doi consilieri, supleanți pe listele de candidați la alegerile locale din partea ALDE Ialomița și PSD, urmează să depună jurământul într-o viitoare ședință de consiliu. Așadar, în final va fi un consiliu local în care cu șase reprezentanți ALDE Ialomița are majoritate, ceea ce face posibilă și desemnarea viceprimarului din partea acestui partid.

Primarul Gheorghe Stelică i-a felicitat pe consilierii locali pentru validarea lor în funcție și i-a îndemnat să lucreze pentru comunitate cu mult mai multă putere și determinare.

Gheorghe Stelică: Este o etapă nouă pentru unii dintre noi, o altă parte dintre noi continuăm și trebuie să ne gândim că astăzi începem din nou să lucrăm pentru comunitate, cu mai multă putere decât am făcut-o până acum, aceasta și datorită faptului că avem printre noi tineri, care cu siguranță ne vor ajuta cu elanul lor tineresc pentru a crea tuturor dorința de a face mai mult pentru comunitățile din cele cinci sate ale comunei. Da, le urez bun venit în Consiliul Local și îi rog să vină cu propuneri pentru diverse domenii sociale, educaționale, de infrastructură, cu proiecte de hotărâri care apoi transformate în hotărâri să aducă un plus în viața cetățenilor, astfel încât peste patru ani de zile să putem spune că întradevăr consiliul local a lucrat pentru comunitate, că întradevăr consiliul local și-a făcut datoria așa cum trebuie.

La rândul lor, consilierii locali au ținut să mulțumească alegătorilor pentru încrederea acordată și au promis că vor colabora pentru bunul mers al comunei.

Să mai notăm faptul că la ceremonia de constituire a noului Consiliu Local Ciulnița din partea Prefecturii Ialomița a participat subprefectul Emilian Barbu, iar ca invitat Dragoș Soare, noul primar al municipiului Slobozia.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved