Gest de mulțumire din partea Pro România pentru cadrele medicale de la Slobozia

 

Pentru cadrele medicale de la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia și Serviciului de Ambulanță, ziua de 1 Decembrie a fost diferită. Personalul medical a primit mesaje de mulțumire și flori din partea reprezentanților Pro România – Organizația Slobozia, în semn de prețuire pentru efortul depus în lupta cu coronavirusul.

Medicii spun că astfel de dovezi de apreciere îi motvează să meargă mai departe.

Pe partea medicală nu este diferită pentru că avem izolatoarele pline și 3 pacienți pe ATI pentru care așteptăm să găsim locuri. Mai sunt alți 6 cu suspiciune la care așteptăm rezultatele testelor (…) Cu toate acestea, gestul acesta de mulțumire ne dă putere să continuăm, să mergem mai departe”, a declarat emoționată dr. Anca Telehuz, medic șef UPU din cadrul SJU Slobozia.

Adrian Mocioniu, fostul primar al municipiului Slobozia a explicat că „este un gest de apreciere pentru eroii zilelor noastre, eroii României. Pentru viitorul nostru trebuie să le oferim tot sprijinul și toată aprecierea.”

Astfel de acțiuni, ale organizațiilor locale Pro România, au avut loc și la unitățile medicale din Țăndărei, Fetești și Urziceni.

Petronela MOROIANU

 

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved