Gabi Ionașcu vrea din nou primar

 

Gabi Ionașcu, senator PMP, a declarat recent că „are o datorie morală față de acești oameni”, adică față de cetățenii Sloboziei și promite să aducă orașul „cel puțin la nivelul l-a care l-a lăsat”.

Doamne ferește, spunem mai întâi.

După care, ne aducem aminte cât de strofocat a fost la alegerile locale din urmă cu patru ani când liderii PSD au decis înlocuirea candidaturii sale la funcția de primar al Sloboziei cu cea a lui Alexandru Stoica, de-a fost în stare să se refugieze (cu bagaje cu tot, mai puțin cu dotrina social democrată) în PMP.

Acum, ca prieten, îl întreb dacă îi convine doctrina etilică a lui Traian Băsescu. Vreau să ne răspundă dacă l-a văzut, în emisiunea de la Digi 24, când a apărut virusat cu COVID 40 de grade și dacă trăia Caragiale i-ar fi scris și lui replica „Eu cu cine votez ,coană Joițico, Hâc”! S-a înverzit ecranul de bâlbâieli și tremol în voce. Era beat sau era în starea lui normală de fost președinte și actual europarlamentar PMP? Eugen Tomac, ce spune? Puteți viziona emisiunea, domnule Ionașcu, în reluare accesând pe Youtube „Băsescu, beat la Digi 24” și veți întâlni și alte imagini filmate de-a lungul timpului.

Foarte bine că veți candida la Slobozia, dar merită să aveți în spate un bețiv, dumneavoastră care cu moralitate vă apropiați de cetățeni? Ca între cunoscuți de la partid, luați-l de o parte și spuneți-i: „Măi, Traiane, mai las-o dracului de băutură, că din cauza ta strici imaginea partidului și nu ne mai alege nimeni”.

Așadar, ca om credincios domnule Gabi, te lepezi de Satana?

Gheorghe Marinel


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved