Fotbaliștii de la Real Cosâmbești au dat jos hainele lui Moș Nicolae și au îmbrăcat hainele lui Moș Crăciun

Real Cosâmbești, echipă de Liga 5 care joacă pe frumosul stadion din Gimbășani, are mari șanse să promoveze la sfârșitul acestei ediții de campionat în Liga 4. Are în componență jucători localnici, dar și jucători veniți de la alte echipe din județ, unii care au jucat ani buni în ligile superioare. O promovare ar fi binevenită, mai ales în condițiile în care din ediția viitoare este foarte posibil ca AJF să organizeze din nou campionat pentru echipele de juniori din Liga 4, ceea ce ar fi o mare șansă pentru copiii din Cosâmbești și Gimbășani să joace în meciuri oficiale, nu numai pe… maidane.

Dar, despre acest proiect privind echipa de fotbal vom vorbi pe larg în primăvară, înainte de reluarea campionatului. Acum, vrem să vă vorbim de două gesturi emoționante din acest final de an, care ne arată și altă față a… familiei jucătorilor de la Real Cosâmbești.

În preajma zilei de 6 decembrie, pe stadionul din Gimbășani, suporterii fideli ai echipei au avut parte de o mare surpriză: înainte de începerea partidei din vestiare a ieșit mai întâi… Moș Nicolae! De fapt, mai mulți moși, pentru că fiecare jucător în parte a oferit daruri întregii asistențe.

Și generozitatea nu s-a oprit aici. La începutul acestei săptămâni fotbaliștii au dat deoparte hainele lui Moș Nicolae și au îmbrăcat hainele lui… Moș Crăciun. Au luat satul Gimbășani la picior, s-au oprit pe la gospodăriile unor familii nevoiașe și le-au oferit câte un mic ajutor, care să le facă bătrânilor și copiilor sărbătorile mai frumoase.

Abia acum am aflat secretele succeselor înregistrate de acești tineri pe terenul de fotbal: TALENTUL și GENEROZITATEA.

Nicolae TACHE

 

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved