Fotbal, Liga II: Unirea Dacia Brăila – Unirea Slobozia

Unirea Slobozia va juca sâmbătă la Brăila primul din ultimele trei meciuri ale sezonului regulat

Sâmbătă, 26 februarie, de la ora 11, Unirea Slobozia începe ultima serie a meciurilor din zezonul regulat al Ligii 2 cu partida pe care o va disputa în deplasare la Unirea Dacia Brăila, după care urmerază meciurile cu Dunărea Călărași (în deplasare, sâmbătă, 5 martie) și cu Ripensia Timișoara (acasă, sâmbătă 12 martie). Teoretic, mai sunt șanse, cel puțin teoretice, pentru accederea în play off-ul întrecerii. Pentru această (hai să-i spunem așa) minune, este obligatoriu ca Gloria Buzău sau Steaua București să piardă patru puncte în cele trei meciuri rămase din sezonul regulat, FC Miercurea Ciuc să piardă măcar trei puncte din cele nouă posibile, iar elevii lui Adrian Mihalcea să câștige toate cele nouă puncte puse în joc. Dar cum speranța moare ultima, rămâne să ne gândim că orice este posibil. Oricum, o clasare pe primul loc în clasamentul play-out ar fi meritorie și liniștitoare în vederea menținerii echipei în Liga 2 și cu siguranța că în ediția viitoare de campionat Unirea Slobozia se va bate, de ce nu, pentru promovarea în Liga 1.

În perioada de dinanitea reluării campionatului, Unirea Slobozia a disputat mai multe meciuri amicale, în care au fost rulați toți jucătorii, cu deosebire cei nou veniți la echipă.

Iată Rezultatele:

Înainte Modelu – Unirea Slobozia 2-6 (au înscris pentru Unirea Bolohan, Greu, M. Daniel, Gulceac, Mustacă și Ivan);

CSM Fetești – Unirea Slobozia 0-3 (meci disputat pe terenul din Mihail Kogălniceanu, pentru Unirea punctând Ibrian, Silaghi și Gherghiceanu.

În cantonamentul de două săptămâni de la Izvorani, au fost disputate alte amicale, mult mai puternice:

Petrolul Ploiești – Unirea Slobozia 0-0;

Unirea Constanța – Unirea Slobozia 4-4 (au marcat pentru echipa noastră Gulceac, Mustacă 2 și Toma);

Academica Clinceni II -Unirea Slobozia 0-2 (pentru echipa noastră au marcat Ionuț Dinu și Ionuț Coadă);

Dinamo București Under 19 Elite – Unirea Slobozia 1-8 (pentru Unirea au marcat Gulceac, Ibrian, Ivan 3, Mihai, Gîrbăcea, Dinu;

Rapid București II – Unirea Slobozia 0-3 (pentru echipa noastră au marcat Silaghi, Greu și Gherghiceanu).

În fine, ultimul amical s-a disputat sâmbăta trecută la Slobozia, Unirea învingând Metalul Buzău cu 1-0, prin golul înscris de Ionuț Dinu.

Marius O.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved