FOTBAL LIGA 2: Unirea Slobozia – Minaur Baia Mare 3-0

Debut excelent pentru Unirea Slobozia în noul sezon al Ligii 2

Vineri, în fața a peste o mie de spectatori, Unirea Slobozia a învins Minaur Baia Mare în urma unui joc perfect la mijlocul terenului și în atac, în timp ce apărarea și-a făcut datoria, în condițiile în care oaspeții au avut o singură ocazie de gol pe toată perioada partidei, în timp ce elevii lui Costel Enache au mai avut încă vreo cinci ocazii de gol.

SONY DSC

Primele zece minute au arătat o echipă a oaspeților care părea că va pune probleme gazdelor, dar nu a fost deloc așa. Aceasta și pentru că primul gol al Unirii a venit relativ repede, atunci când în minutul 16 Silaghi i-a centrat perfect în fața porții lui Ciprian Rus, care a înscris superb cu o lovitură de cap din fața portarului oaspeților. La doar două minute după gol Afalna rămâne singur cu portarul Costache, care reușește însă să respingă balonul. Golul va veni însă în minutul 24, atunci când Ekollo recuperează o mine, îi centrează lui Afalna, care de această dată nu mai greșește, înscriind la colțul lung pentru 2-0.

SONY DSC

Finalul de repriză a fost palpitant, asta pentru că în minutul 44 același Afalna șutează puternic spre poartă, dar fundașul Potcoavă respinge cu capul de pe linia porții, pentru ca în minutul de prelungiri al partidei oaspeții să beneficieze de o lovitură liberă de la 11 metri după ce Mario Contra a căzut peste portarul Donca. Execută Ciprian Stanciu, căpitanul băimărenilor, apără Contra, portarul slobozenilor.

SONY DSC

După pauză, meciul a avut și perioade de lîncezeală, dar cei care au avut ocazii de gol au fost tot slobozenii, portarul Costache respingând șuturile lui Silaghi din minutul 51 și al lui Bolohan din minutul 71. Imediat după ratarea lui Bolohan a venit și cel mai spectaculos gol al partidei (un eurogol am putea spune), când balonul lovit puternic de Ionuț Coadă a zguduit bara transversală, după care a intra în poartă, astfel că Unirea Slobozia câștigă cu 3-0 și ne dă speranțe pentru meciuri și rezultate la fel de frumoase în continuare, prima ocazie fiind etapa viitoare, când întâlnește în deplasare Ripensia Timișora.

SONY DSC

În meciul cu Minaur Baia Mare Costel Enache a folosit următorii jucători: M. Contra – Ibrian, I. Dinu, Perju, Toma – Ekollo (Golda 77′), Coadă – Boțogan (Dorobanțu 77′), Afalna (M. Ciobanu 86′), Silaghi (Bolohan 58′) – Rus (Prejmerean 58′). Rezerve neutilizate: Păduraru – Serediuc, Mihăiță Lemnaru, Gabriel Lazăr.

Jucătorii utilizați de antrenorul Ciprian Danciu: Costache – Oiță (Chitaș 46′), Mondragon, Muacir (Bakare 46′), Potcoavă (Alexe 77′) – Stanciu (Raphael Stănescu 60′), Chinde – Gneba, Ius. Neacșu, Donca – Rotar (Lazăr 46′). Rezerve neutilizate: Băilă – Stoian, Matei, Văsălie.

Nicolae TACHE

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved