FOTBAL, LIGA 2: UNIREA SLOBOZIA – METALOGLOBUS BUCUREȘTI 1-1 (0-0)

După egalul de acasă cu Metaloglobus București, Unirea Slobozia își diminuează șansele pentru play-off

După circul de la Iași al arbitrilor ursari din domnia lui Burleanu la conducerea Federației Române de Fotbal, Unirea Slobozia a fost nevoită să se prezinte la meciul de acasă cu Metaloglobus fără șase jucători de bază (toți suspendați, pentru cumul de cartonașe sau pentru cartonașe roșii) și cu antrenorul Adrian Mihalcea de asemenea suspendat, pentru trei etape. Jucătorii noștri au dominat totuși partida cu bucureștenii, cel puțin dacă ne gândim la numărul ocaziilor mai clare de gol pe care le-au avut, vreo șase în afara golului înscris în minutul 52 de Florinel Ibrian din penalty (corect acordat de arbitrul Andrei Moroiță din Ploiești), față de una singură a bucureștenilor, care au și înscris, dar și cu largul concurs al portarului Gurău, spectator la golul înscris cu capul de Caramalău din șase metri în urma executării unui corner din dreapta.

SONY DSC

SONY DSC

Am mânia pe Dumnezeu dacă am spune că arbitrii au influențat rezultatul partidei pe parcursul celor 90 de minute regulamentare de joc. Numai că, în final arbitrii lui Burleanu și-au dat din nou în petic. Ce regulament le impune acesta să aplice în teren, tot Dumnezeu știe, pentru că noi chiar că nu înțelegem cum este posibil ca arbitrul de rezevă (constănțeanul Claudiu Marcu) să acorde după opt schimbări într-o repriză și după două intervenții ale asistenței medicale care au dourat cel puțin trei minute să acorzi doar două minute de prelungiri!?

SONY DSC

SONY DSC

Cu antrenorul secund Costea Enache pe bancă, Unirea Slobozia a început partida cu următorii jucători: Gurău – Ibrian (căpitan), Gabriel Lazăr, Perju, D. Mihai, Trașcu, Bolohan, Ivan, Greu, Cruceru, Afalna. Au mai jucat: Cosmin Turcu, Marius Savu și Robert Mustacă.

Marius O.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved