FOTBAL, LIGA 2, PLAY-OFF: Hermannstadt, pusă la respect de Unirea Slobozia

Al treilea meci al Unirii Slobozia pe teren propriu în play-off, al treilea egal, de această dată în fața sibienilor de la FC Hermannstadt, echipă care a câștigat cele mai multe puncte în play-off și care venea după o victorie cu 4-1 în deplasare la Steaua București, pe Stadionul Ghencea.

Nu a fost un meci care să exceleze prin ocazii foarte clare de gol, dar cele care au fost, mai ales în prima repriză, au aparținut elevilor lui Adrian Mihalcea, care au dominat copios partida, oaspeții trebuind practic să se mulțumească cu acest egal în condițiile în care pe tot parcursul meciului au tras un singur șut pe poartă (și acesta în minutul 90+5) și nu au avut nicio ocazie clară de gol.

Să consemnăm ocaziile de gol ale slobozenilor:

Prima repriză: în minutul 17 prin Bolohan, care pe contraatac șutează din afara careului dar balonul trece puțin peste transversala porții; în minutul 20 Gulceac are o acțiune pe contraatac în stânga, pătrunde în careu, încearcă o centrare dar mingia ajunge la portarul Iliev; în minutul 22 Trașcu primește în stânga careului, fentează, caută colțul lung dar mingea trece pe lângă poartă; în minutul 24, Silaghi trimite în careu pentru Afalna – camerunezul a jucat nerefăcut total după accidentarea din meciul cu Steaua-, acesta deviază mingia spre Gulceag care trage din 13 metri dar peste poartă; în minutul 29 Silaghi primește mingea în apropierea careului de 16 metri, șutează din preluare dar pe lângă poartă la colțul scurt; în minutul 38 dublă ocazie de gol cu Afalna și Bolohan în prim plan în careul sibienilor.

SONY DSC

Și după pauză atacurile mai consistente spre poartă au fost tot ale slobozenilor: în minutul 49 Gulceac centrează în fața porții, Coadă se înalță și reia cu capul din șase metri peste poartă; în minutul 53 Afalna primește balonul la 17 metri de poartă, se întoarce dar șutează în brațele portarului Iliev; în minutul 81 Gabriel Lazăr are o incursiune impetuoasă de la mijlocul terenului, ajunge în careul oaspeților dar este blocat.


După acest meci Hermannstadt se menține pe locul doi cu 53 de puncte, cu două peste Universitatea Cluj, dar cu un meci mai mult disputat, în cazul unei victorii marți acasă cu Petrolul Ploiești clujenii

trecând automat pe treapta a doua a podiumlui. În sânul Unirii Slobozia se reaprind speranțele pentru o eventuală participare la barajul de promovare în Liga 1, deoarece a ajuns la patru puncte de Chiajna, orice greșeală a ilfovenilor putând să le fie fatală în condițiile în care va avea meci direct cu Unirea pe stadionul din Slobozia.

În meciul cu sibienii Adrian Mihalcea a trimis pe teren următorii jucători: Poiană – Ibrian (cpt.), Dinu, Lazăr, Trașcu – Bolohan (Dorobanțu 90+2′), Coadă, Cruceru, Silaghi (Gherghiceanu 78′) – Gulceac (Ivan 65′), Afalna.

Ultimele două meciuri ale etapei se vor disputa sâmbătă 23 aprilie de la ora 16 (Steaua București – Concordia Chiajna) și marți 30 aprilie de la ora 19 (U. Cluj – Petrolul Ploiești).

Etapa viitoare programează următoarele partide:

28 aprilie, ora 20: Concordia Chiajna – Hermannstadt;

30 aprilie, ora 15: U Cluj – Unirea Slobozia;

1 mai, ora 14.30: Petrolul – Steaua București.

Marius O.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved