Fotbal, Liga 2

După un început impecabil, Unirea Slobozia s-a stins repede în fața liderului Petrolul Ploiești

Unirea Slobozia a început cum nu se poate mai bine partida din deplasare pe terenul liderului Petrolul Ploiești, cu un gol superb înscris în minutul 16. Toma centrează perfect dintr-un corner de pe dreapta, la prima bară Ibrian îi ia fața lui Țicu și, din cădere, mingea reluată cu capul din șase metri sub bara transversală intră în poartă.

Egalarea a venit relativ repede, în minutul 26 o centrare în careul Unirii fiind respinsă cu capul în față de Gabriel Lazăr, basarabeanul Tucaliuc șutează cu efect din 20 de metri cu efect, portarul Poiană este pe mingie, dar nu reușește să respingă.

După alte zece minute, gazdele preiau conducerea prin Ibrahim Diarra (fost jucător în sezonul trecut al Unirii Slobazia), care la 6 metri de poartă preia pe piept un balon centrat de Bratu, șutează din prima printre picioarele portarului Poiană și balonul intră în poartă.

La patru minute după reluarea partidei, ploieștenii vor înscrie golul desprinderii prin Huja, care dintr-o suspectă poziție de offside preia lejer cu capul din cinci metri în poarta Unirii Sloboziei.

Una peste alta, să spunem că după o primă repriză în care pe un teren greu și cu un balon umed (în Ploiești a plouat în continuu în noaptea de sâmbătă și pe parcursul zilei de duminică) Unirea a combinat destul de bine și a jucat de la egal la egal cu liderul Ligii 2, a urmat o a doua repriză în care jucătorii au părut oarecum obosiți, chiar și numeroasele schimbări efectuate de Adrian Mihalcea neaducând prospețimea dorită de antrenorul Adrian Mihalcea.

În urma acestui rezultat, în clasamentul play-off Petrolul Ploiești se desprinde la opt puncte de FC Hermannstadt (sibienii joacă în această seară de la ora 17.30 în deplasare la Steaua București), iar Unirea Slobozia rămâne pe ultimul loc, la cinci puncte în urma Concordiei Chiajna, care joacă mâine seară în deplasare la Universitatea Cluj.

Antrenorul Adrian Mihalcea a trimis pe teren următorii jucători: Poiană – Ibrian, Dinu, Lazăr, Toma (cpt.) – Bolohan (Gîrbăcea 78′), Trașcu, Coadă (Cruceru 64′), Mustacă (Gherghiceanu 55′) – Ivan (Silaghi 78′), Gulceac (Afalna 55′).

Etapa viitoare (prima din returul play-off), joi 21 aprilie, de la ora 17.30, Unirea Slobozia întâlnește acasă pe FC Hermannstadt.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved