FOTBAL, CUPA ROMÂNIEI

Surprizele, prelungirile și loviturile de departajare, sarea și piperul optimilor Cupei României la fotbal, faza județeană

Azi, 23 martie, de la ora 15 au fost programate meciurile din optimile Cupei României la fotbal, etapa județeană.

REZULTATE

Staruinta Broșteni (L5) – FC Rovine (L4) 0-3

Cartonașe galbene 4-2

Unirea Garbovi (L5) – Victoria Țăndărei (L4) 2-3 (1-1)

Cartonașe galbene 6-5, cartonașe roșii 1-0 (cumul c.g.)

Libertatea Salcioara (L5) – Victoria Mt. Buzău (L4) 4-7 (3-3 după 90 de minute, 3-3 după două reprize de prelungiri)

Cartonașe galbene 3-2

FC Iazu (L4) – Unirea Ion Roată (L4) 3-0

Cartonașe galbene 2-1

Victoria Rosiori (L4) – Baraganul Ciulnița (L4) 2-1

Cartonașe galbene 6-3, cartonașe roșii 1-0 (cumul c.g.)

Secunda Adancata (L5) – CS Amara (L4) 0-4

Cartonașe galbene 2-3

FC Urziceni (L4) – Abatorul Slobozia (L4) 0-1 (0-1)

Cartonașe galbene 3-1

Recolta Barcanesti (L4) – Înfrățirea Jilavele (L4) 0-2

Cartonașe galbene 5-5. cartonașe roșii 0-1 (cumul c.g)

În avanpremiera etapei din Liga 4 programată pentru sâmbătă, în meci de cupă FC Urziceni a făcut un meci frumos cu Abatorul Slobozia, experiența spunându-și în final cuvântul, oaspeții câștigâd la limită printr-un gol superb (balonul a ricoșat din bara transversală în șase metri, de unde unul dintre jucătorii Abatorului a avut de îndeplinit o simplă formalitate) înscris la jumătatea primei reprize.

SONY DSC

Cea mai categorică victorie în deplasare a realizat-o liderul Ligii 4, CS Amara, în deplasare la Secunda Adâncata. Dacă acest rezultat nu surprinde, surprinde (mai ales prin proproțiile scorului), eșecul Unirii Ion Roată în deplasare la FC Iazu.

În fine, un alt eșec neașteptat este cel al Bărăganului Ciulnița, care pierde în deplasare la Victoria Roșiori. Este o pasă neagră pentru prima echipă a Bărăganului Ciulnița, care suferă a doua înfrângere consecutiv,una în campionat și una în cupă.

Meci foarte greu câștigat de Victoria Munteni Buzău în deplasare la Libertatea Sălcioara (lanterna Ligii 5 din Seria II), altfel o partidă spectaculoasă, cu prelungiri și lovituri de departajare.

Meci pe muchie de cuțit și la Gârbovi, acolo unde Victoria Țăndărei a câștigat la limită în fața ecchipei gazdă, într-un meci cu cinci goluri marcate.

SONY DSC

La Bărcănești, meci între două echipe din Liga 4, câștigat în cele din urmă de oaspeți, chiar dacă au jucat minute bune în inferioritate numerică.

În fine, am lăsat la urmă meciul de la Ion Roată, acolo unde au stat față-n față Stăruința Broșteni și Avântul Rovine, echipa din primul eșalon al fotbalului ialomițean câștigând la pas, numai că delegatul echipei din Broșteni a depus o contestație, care privește un tânăr jucător de la Rovine, care a făcut legea pe tere.

SONY DSC

O contestație am și eu la adresa observatorului, care nu m-a lăsat nici în ruptul capului să fac și eu câteva fotografii de la marginea terenului de joc, pe motiv că nu am acreditare de la AJF să trec dincolo de gardul împrejmuitor al stadionului. Cu chiu cu vai, peste… umărul lui am tras câteva cadre. Așa că, domnule Bratu, ne vedem la AJF să-mi eliberați și mie o acreditare, ca să nu mai bat drumul de pomană aiurea în județ. S-auzim de bine, domnule Călinescu!

Nicolae TACHE

SONY DSC

SONY DSC

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved