Fotbal, Cupa României – Faza Județeană. Rezultatele de sâmbătă

Oaspeții, victorii pe linie în meciurile disputate sâmbătă

Azi s-au diputat primele șase partide ale celei de-a doua etape din Cupa României – Faza Județeană, alte șase partide fiind programate mâine de la ora 13.

Cum anticipam, cel mai echilibrat meci al zilei s-a jucat pe stadionul din Gimbășani, acolo unde Real Cosâmbești (Liga 5) a întâlnit FC Urziceni (L4), o echipă formată din jucători foarte tineri, dar foarte bine pregătită fizic și tehnic, cu rezultate remarcabile la finalul turului primului eșalon al fotbalului ialomițean. La pauză oapeții conduceau cu 2-1, în a doua repriză gazdele reușind să înscrie golul egalizator, așa că după 90 de minute s-a ajuns la prelungiri, acolo unde câștig de cauză au avut oaspeții, care au înscris golul care-i duce în etapa următoare a competiției.

Alte două meciuri echilibrate au fost cele dintre Recolta Buești și Secunda Adâncata (ambele echipe joacă în Liga 5), precum și cel dintre Gloria Gura Ialomiței și FC Iazu, meci spectaculos, cu șapte goluri înscrise, în final câștigând la limită oaspeții.

Scorul etapei s-a înregistrat la Albești, acolo unde gazdele au făcut față Înfrățirii Jilavele (Liga 4) doar până în minutul 45.

În fine, la Traian și Ograda, două rezultate trase la indigo: FC Traian a condus în fața Abatorului Slobozia printr-un gol înscris din lovitură de la 11 metri, dar până la pauză oaspeții au reușit să preia conducerea, iar după pauză au mai înscris de trei ori; la rândul ei, Gloria Ograda nu a reușit decât golul de onoare în fața Unirii Ion Roată.

SONY DSC

Rezultate:

Real Cosâmbești – FC Urziceni 2-3 (1-2 la pauză, 2-2 după 90 de minute). Cartonașe galbene: 5-5

Gloria Ograda Unirea Ion Roată: 1-5. Cartonașe galbene 1-1.

FC Traian – Abatorul Slobozia 1-5 (1-2). Cartonașe galbene: 0-2

Recolta Buești Secunda Adâncata 2-3 (0-0). Cartonașe galbene: 1-1

Gloria Gura Ialomiței – FC Iazu 3-4. Cartonașe galbene: 3-1

Albești 08 – Înfrățirea Jilavele 0-8 (0-1). Cartonașe galbene: 1-1

Mâine, duminică 27 februarie, de la ora 13 sunt programate celelalte meciuri ale etapei a doua:

FC Dridu (L5) – Recolta Bărcănești (L4)

Gloria Alexeni (L5) – Victoria Munteni Buzău (L4)

Juventus Movilita (L5) – Victoria Roșiori (L4)

Libertatea Sălcioara (L5) – Recolta Gh. Lazăr (L4)

Unirea Gârbovi (L5) – Unirea Scânteia (L4)

Stăruința Broșteni (L5) – Viitorul Axintele (L4)

* Partidele se desfășoara într-o singura manșă pe terenul primei echipei, iar echipele învingătoare se califică pentru etapa a treia a competiției!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Marius O.

 

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved