Fotbal, Cupa României – Faza Județeană. Rezultate complete Etapa II

Oaspeții, victorii pe linie în meciurile disputate sâmbătă

Azi s-au diputat primele șase partide ale celei de-a doua etape din Cupa României – Faza Județeană, alte șase partide fiind programate mâine de la ora 13.

Cum anticipam, cel mai echilibrat meci al zilei s-a jucat pe stadionul din Gimbășani, acolo unde Real Cosâmbești (Liga 5) a întâlnit FC Urziceni (L4), o echipă formată din jucători foarte tineri, dar foarte bine pregătită fizic și tehnic, cu rezultate remarcabile la finalul turului primului eșalon al fotbalului ialomițean. La pauză oapeții conduceau cu 2-1, în a doua repriză gazdele reușind să înscrie golul egalizator, așa că după 90 de minute s-a ajuns la prelungiri, acolo unde câștig de cauză au avut oaspeții, care au înscris golul care-i duce în etapa următoare a competiției.

Alte două meciuri echilibrate au fost cele dintre Recolta Buești și Secunda Adâncata (ambele echipe joacă în Liga 5), precum și cel dintre Gloria Gura Ialomiței și FC Iazu, meci spectaculos, cu șapte goluri înscrise, în final câștigând la limită oaspeții.

Scorul etapei s-a înregistrat la Albești, acolo unde gazdele au făcut față Înfrățirii Jilavele (Liga 4) doar până în minutul 45.

În fine, la Traian și Ograda, două rezultate trase la indigo: FC Traian a condus în fața Abatorului Slobozia printr-un gol înscris din lovitură de la 11 metri, dar până la pauză oaspeții au reușit să preia conducerea, iar după pauză au mai înscris de trei ori; la rândul ei, Gloria Ograda nu a reușit decât golul de onoare în fața Unirii Ion Roată.

SONY DSC

Rezultate:

Real Cosâmbești – FC Urziceni 2-3 (1-2 la pauză, 2-2 după 90 de minute). Cartonașe galbene: 5-5

Gloria Ograda Unirea Ion Roată: 1-5. Cartonașe galbene 1-1.

FC Traian – Abatorul Slobozia 1-5 (1-2). Cartonașe galbene: 0-2

Recolta Buești Secunda Adâncata 2-3 (0-0). Cartonașe galbene: 1-1

Gloria Gura Ialomiței – FC Iazu 3-4. Cartonașe galbene: 3-1

Albești 08 – Înfrățirea Jilavele 0-8 (0-1). Cartonașe galbene: 1-1

SONY DSC

Libertatea Sălcioara, Unirea Gârbovi și Stăruința Broșteni, calificate după meciuri spectaculoase în etapa a treia

Duminică, 27 februarie, s-au disputat celelalte șase meciuri dinetapa a doua a Cupei României la fotbal, faza județeană. Dacă îm meciurile de sâmbătă oaspeții au câștigat pe linie, de această dată gazdele (echipe din Liga 5) și-au luat revanșa, câștigând în trei partide în fața unor echipe din Liga 4.

Astfel, Libertatea Sălcioara a învins Recolta Gh. Lazăr, calificându-se în etapa a treia după 90 de minute de joc. În schimb, la Gârbovi echipa locală Unirea a reușit să mențină egalitatea la finalul celor 90 de minute de joc în compania Unirii Scânteia, dar după pauză a reușit să se desprindă decisiv, înscriind de două ori fără a mai primi gol. Dar, cel mai specaculos meci a avut loc la Broșteni, unde echipa locală Stăruința a reușit să treacă de Viitorul Axintele după executarea loviturilor de departajare.

Tot echilibrate au fost și partidele Gloria Alexeni – Victoria Munteni Buzău și Juventus MovilitaVictoria Roșiori, oaspeții câștigând la limită.

Singura victorie detașată a obținut Recolta Bărcănești în deplasare la FC Dridu.

Iată rezultatele complete:

FC Dridu – Recolta Bărcănești 1-4. Cartonașe galbene 3-1

Gloria Alexeni – Victoria Munteni Buzău 1-2. Cartonașe galbene 3-1.

Juventus Movilita – Victoria Roșiori 3-4. Cartonașe galbene 1-2

Libertatea Sălcioara – Recolta Gh. Lazăr 2-1. Cartonașe galbene 2-0

Unirea Gârbovi – Unirea Scânteia 3-2 (1-1 după 90 de minute). Cartonașe galbene 5-2

Stăruința Broșteni – Viitorul Axintele 4-2, după executarea loviturilor de departajare (1-1 după 90 de minute și două reprize de prelungiri). Cartonașe galbene 4-1, cartonașe roșii 1-0 (cumul cartonașe galbene).

În optimi, 12 echipe din Liga 4 și 4 din Liga 5

Așadar, după victoriile pe teren, pentru etapa a treia s-au calificat patru echipe din Liga 5 (Secunda Adâncata, Libertatea Sălcioara, Unirea Gârbovi și Stăruința Broșteni) și opt din Liga 4 (FC Urziceni, Unirea Ion Roată, Abatorul Slobozia, FC Iazu, Înfrățirea Jilavele, Recolta Bărcănești, Victoria Munteni Buzău și Victoria Roșiori).

De reținut, însă, că două din rezultatele înregistrate pe teren vor ajunge la Comisia de disciplină, existând contestații. La meciul Albești – Înrățirea Jilavele ambele echipe au formulat contestații, la meciul Juventus Movilița – Victoria Roșiori gazdele au depus contestație la finalul partidei.

După omologarea rezultatelor, celor 12 echipe calificate după etapa a doua li se vor alătura CS Amara, FC Rovine, Bărăganul Ciulnița și Victoria Țăndărei, cele patru echipe din Liga 4 care nu au fost programate în etapa a doua.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Marius O.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved