Final și început de an cu accidente cumplite pe șoselele ialomițene

 

Pieton decedat în accident la Movilița

În seara zilei de 27 decembrie, pe raza localității Movilița s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unui pieton. 

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe DN 2, în interiorul localității Movilița a lovit un pieton care s-ar fi angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Slobozean angrenat în accident cu deces al unui constănțean la Coșereni

În după amiaza zilei de 30 decembrie, pe DN 2, în interiorul localității Coșereni, s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a alteia. Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Constanța conducea o autoutilitară, într-o intersecție de pe raza comunei Coșereni a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Slobozia.

În urma impactului a rezultat decesul unui barbat în vârstă de 63 de ani, pasager al primului autoturism, precum și vătămarea corporală a șoferului în vârstă de 43 de ani, care a fost transportat la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Depistat de două ori beat criță la volan, fără permis de conducere, și cu mașina-n… gard la Valea Măcrișului

* Un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitatea Valea Măcrișului este cercetat penal de polițiști după ce a intrat cu mașina într-un gard. Acesta a fost depistat de două ori conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere.

La data de 1 ianuarie, în jurul orei 11, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Ion Roată au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe raza comunei Valea Măcrișului un autoturism fără numere a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în gardul unui imobil. Polițiștii au identificat la fața locului autoturismul în cauză, precum și conducătorul acestuia, un bărbat în vârstă de 39 de ani. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului din Urziceni unde i-au fost recoltate probe biologice.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul a fost depistat în seara anterioară pe raza comunei Valea Măcrișului conducând același autoturism, fără să dețină permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice, fapt atestat de rezultatul etilotestului care a indicat valoare de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a declarat polițiștilor că s-a hotărât să meargă la locul unde lăsase autoturismul în momentul depistării pentru a-l duce la domiciliul său, însă ar fi pierdut controlul volanului și a intrat cu acesta în gardul unei locuințe. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducere unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Accident tragic în zona satului Rași: un decedat și patru răniți ajunși la spital după ce o tânără din Urziceni a ajuns cu mașina pe un teren agricol

În seara zilei de 1 ianuarie, în jurul orei 21:30, în zona localității Rași s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unui bărbat și vătămarea corporală a altor 4 persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce o tânără în vârstă de 22 de ani din municipiul Urziceni, conducea un autoturism pe DJ 201B din direcția Ciochina către Lehliu Gară, într-o curbă la dreapta ar fi părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un teren agricol.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul pasagerului dreapta spate, un bărbat în vârstă de 52 ani, precum și vătămarea corporală a conducătoarei auto și a altor trei pasageri. Tânăra care se afla la volan a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Coliziune între două autoturisme la Andrășești

În ziua de 3 ianuarie, în jurul orei 13:30, pe DN 2 în afara localității Andrășești s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, care au intrat în coliziune pe DN 2, rezultând vătămarea corporală a două persoane, care au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Niciun conducător auto nu se afla sub influența alcoolului.

Cu mașina-n indicatorul marcaj de intrare-n Slobozia

În după amiaza zilei de 2 ianuarie, în jurul orei 16:45, pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Munteni Buzău conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia a intrat în impact cu indicatorul marcaj de intrare în localitate.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale. Aceasta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved