Faceebook-ul, exemplu de bună practică pentru primarul din Traian

 

* Pagina de socializare de pe facebook a domnului Năstase Fănel, primarul comunei Traian, este una foarte activă și, nota bene, una prin care domnia sa este în permanent contact cu locuitorii așezării, care sunt informați prompt despre tot ce se întâmplă în administrația locală. Iată o postare din 22 ianuarie.

22 miliarde lei din excedent economisiți de primărie

Vă informez cu privire la situația financiară a comunei Traian, la sfârșit de an 2020,cel mai dificil din punct de vedere financiar de la înființarea comunei și până în prezent. Dificil, deoarece pe lângă cheltuielile de funcționare și dezvoltare a trebuit să alocăm resurse financiare importante pentru combaterea răspândirii coronavirusului (COVID-19). Cu toate acestea, Primăria Traian a reușit să economisească aproximativ 22 miliarde de lei din excedentul anilor precedenți. Această sumă va acoperi cheltuielile de la secțiunea de dezvoltare așa cum a fost stabilit prin Hotărâre a Consiliului local la începutul lunii Ianuarie 2021.

Pe această cale vă invit să transmiteți propunerile și sugestiile dumneavoastră referitor la investițiile de care localitatea noastră ar mai avea nevoie în perioada următoare. Pentru transmiterea acestora puteți folosi orice mijloace de comunicare, cum ar fi: facebook, adresa de mail primăriei (primariacomuneitraian@yahoo.com), fax.0243/244020, corespondență etc.”

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved