EVENIMENTE RUTIERE

 

Beat la volan în dimineața de Paște, a ajuns cu mașina pe câmpurile dintre Slobozia și Iazu

În dimineața zilei de 24 aprilie, pe DN 21 între localitățile Slobozia Nouă și Iazu s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, care ar fi părăsit partea carosabilă și a ajuns cu mașina pe câmpul de pe marginea drumului.

Atât șoferul cât și un pasager aflat în autoturism au fost răniți și transportați la Spitalul din Slobozia pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Carambol între cinci autoturisme între Movilița și Sinești, doi minori au ajuns la spital

În seara zilei de 26 aprilie, în jurul orei 20, între localitățile Movilița și Sinești s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a doi minori. Din verificările efectuate a reieșit că în evenimentul rutier au fost implicate cinci autoturisme, în urma coliziunii dintre acestea doi minori de 9 și 10 ani (pasageri într-unul dintre autovehicule) au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei 5 conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele indicând valori negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Trei autoturisme și un autotren, accident pe autostradă

În data de 20 aprilie, în jurul orei 9.50, două echipaje din cadrul Stației de pompieri Fetești au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe Autostrada A2, la kilometrul 146, în care au fost implicate trei autoturisme și un autotren. În sprijinul salvatorilor a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița – substația Fetești.

Din evenimentul rutier a rezultat o victimă conștientă și neîncarcerată care a fost monitorizată de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind preluată și transportată de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița, la Spitalul Municipal Fetești. Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Accident la Bărbulești

În data de 20 aprilie, în jurul orei 12:50, două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în comuna Bărbulești, pe DN1D, în care au fost implicate un autoturism și un autotren. În sprijinul salvatorilor a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița – substația Urziceni.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.

Ajunși la Spitalul Fetești, după accidente la Stelnica și Ograda

În data de 20 aprilie, în jurul orei 15:20, două echipaje din cadrul Stației de pompieri Fetești au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în comuna Stelnica, pe DN 3 B, în care au fost implicate două autoturisme. Din evenimentul rutier a rezultat o victimă conștientă și neîncarcerată care a fost monitorizată de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind preluată și transportată la Spitalul Municipal Fetești.

În aceeași zi, în jurul orei 18:50, un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un accident rutier produs în comuna Ograda, pe DN2A, în care au fost implicate un autoturism și un autotren. În sprijinul salvatorilor a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. Din evenimentul rutier a rezultat o victimă conștientă și neîncarcerată care a fost monitorizată de echipajul medical la locul intervenției, ulterior fiind preluată și transportată la Spitalul Municipal Fetești.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved