Elevi din Fierbinți, protagoniști ai Proiectului Erasmus+ Youth Exchange derulat în Ungaria

13 elevi din clasele a XII-a A și B , din cadrul Liceului Tehnologic Fierbinți-Târg, alături de tineri din Polonia, Cehia și Ungaria, participă la Proiectul Erasmus+ Youth Exchange, acțiunea „Interface” 2021-1-HU01-KA152-YOU000009063, cu titlul Digital abilities and competences, Supporting alternative forms of participation, Media literacy and misinformation în Ungaria, în perioada 3 – 12 mai 2022. Cei 13 elevi sunt însoțiți de domnișoarele profesor Grigore Rodica Andreea și Perkgoz Diana Alexandra.

Elevii din Fierbinți, dornici de cunoaștere, participă la numeroase ateliere de limba engleză și informatică. Pe lângă ateliere de lucru, au parte și de activități cultural- artistice inedite și excursii. În cea de-a doua seară în Ungaria, elevii noștri au organizat o seară tradițional românească, purtând în suflete identitatea națională.

Printr-o postare pe faceebook, cele două domnișoare profesor mulțumesc organizatorilor pentru frumoasă colaborare, dar și pentru momentele de neuitat oferite tinerilor elevi pe care i-au însoțit pe tot parcursul evenimentului din Ungaria.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved