Dumitrescu Raluca Giorgiana, candidat PSD la Camera Deputaților: Din Parlament mă voi lupta pentru o Ialomiță modernă și prosperă!”

 

De 15 ani muncesc pentru a dezvolta comunitățile noastre cu ajutorul fondurilor europene!

Dumitrescu Raluca este, de cinci ani, Președinte al Asociației GAL Naparis, Moldoveni (România) și Vicepreședinte al Regiunii Sud-Muntenia – Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală din România, iar de trei ani deține funcția de Președinte al Asociației GAL Danubius Ialomița – Brăila. De asemenea candidatul PSD la Camera Deputaților este din anul 2010 și Președinte al Asociației Femeilor “Pro Familia” Ialomița. În perioada 2004 -2008 a deținut funcția de Consilier Parlamentar al senatoarei Elena Sporea iar între anii 2001 și 2004 a fost Șeful Biroului Senatorial.

Raluca Dumitrescu s-a născut în urmă cu 42 de ani, într-o zi de 14 ianuarie, în familia unui militar de carieră și a unei asistente medicale care a îngrijit, pe parcursul timpului, mii de copii la secția de Pediatrie.

Absolventă a Colegiului Național “Mihai Viteazul” din Slobozia profilul Matematică – Fizică și apoi a Facultății de Drept din cadrul UITM București, promoția 2000, Raluca Dumitrescu a parcurs o evoluție firească în carieră, pe de o parte prin absolvirea a nenumărate cursuri de formare în domeniul atragerii de fonduri europene și pe de altă parte prin implicarea directă în susținerea antreprenorilor și a comunităților din județul nostru.

Ambițioasă și optimistă, creativă și deschisă, a reușit pas cu pas să transforme problemele în provocări. Credința în Dumnezeu, respectul față de semeni, disciplina, responsabilitatea și grija față de oameni au determinat-o să depășească obstacolele și să construiască, alături de echipele pe care le coordonează, proiectele viabile care o recomandă. Proiecte în valoare aproximativă de 18 milioane de euro, fonduri atrase în zonele de Est și de Vest ale județului Ialomița: “Nu este suficient să realizezi un studiu de fezabilitate. Experiența unui proiect, indiferent dacă ne referim, de exemplu, la unul în valoare de 500 000 de euro sau la unul în valoare de două milioane de euro, este la fel de complicată, de anevoioasă. Îți aduce foarte multe provocări, îți ridică multe întrebări la care trebuie găsite răspunsuri rapide, iar fără experiență nu poți face mai nimic.” precizează Raluca Dumitrescu.

Experiența profesională, un atuu al Ralucăi Dumitrescu!

A colaborat și activat în domeniul organizațiilor non-guvernamentale în scopul de a produce o schimbare în viața societății, din dorința de implica societatea civilă în procesul decizional la nivelul administrației publice locale, județene și centrale. În acest sens, este convinsă că “o mai bună cunoaștere a drepturilor și libertăților cetățenești permite și implicarea cetățeanului în procesul decizional.”

A asigurat Managementul de proiect al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Lunca Dunării” care este beneficiara unui proiect pe Măsura 322 PNDR în cuantum de 6,2 milioane de euro – investiții în infrastructură.

A asigurat managementul Asociației femeilor “PRO FAMILIA” care are ca scop activități cu referire la sănătatea umană, activități cu privire la îngrijirea la domiciliu a bătrânilor și bolnavilor, precum și promovarea valorilor familiei în societate și cu accente asupra rolului femeii în societate și în familie.

A lucrat în echipă și consideră că o astfel de muncă aduce beneficii organizației. Are o experiență în management de peste zece ani, fiind permanent în contact cu publicul și cu administrațiile publice locale.

Raluca Dumitrescu desfășoară activități în cadrul grupurilor de acțiune locală încă din anul 2006, din momentul primului apel lansat de către MADR. “Consider că prin acest proiect sistemul de organizații non-guvernamentale de la nivelul teritoriului va fi revitalizat și împreună cu administrațiile publice locale vor reuși o implicare coerentă a cetățeanului în politicile publice.” afirmă Dumitrescu Raluca Giorgiana, candidat PSD la Camera Deputaților.

Referitor la proiectul politic, Raluca Dumitrescu precizează că face parte din cea mai performantă echipă, singura care poate pune STOP umilirii românilor! Pentru că doar PSD poate să ofere siguranța unui trai mai bun!

Comandat de Partidul Social Democrat-Filiala Ialomița / Executat de SC IALPRESS SRL / CUI Mandatar Financiar Coordonator: 11200020


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved