DRAME, TRAGEDII ŞI VRĂJELI POLITICE MADE ÎN USA

Creşterea masivă a prezenţei SUA în Europa a devenit îngrijorătoare şi incomodă multor state europene. SUA s-a întors în Europa nu de dragul „Noii Europe”, ci pe multiple axe de interes: militare, strategice, politice, economice. S-a întors în mod invaziv şi violent de teama să nu-şi piardă influenţa pe un continent care înseamnă enorm în sistemul relaţiilor internaţionale. Mai ales, pentru a contracara avansul tot mai mare al Rusiei în relaţia cu Uniunea Europeană. Sîntem martorii ridicării la pătrat a nazismului american. Vitejia lor este animalică! Manipularea SUA curge prin Europa într-o cheie extrem de periculoasă. Însăşi noţiunea de terorism este sub licenţă americană (asasinatele oficiale, Bin Laden și Qassem Soleimani, asasinarea altor şefi de stat din lumea arabă). Trîmbiţata lor grija pentru România este precum spartul geamului cu o praştie. Cînd ni se bagă pe gît ceva sub masca binelui american întotdeauna este vorba despre un tîrg în care marfa sîntem noi. „Bechtell” şi „Microsoft” au dovedit-o din plin.

Adevărurile oprimate în prezent de SUA îşi vor pleda acurateţea într-un viitor îndepărtat, dar la ce bun, atunci? SUA este prezentă în Europa pentru Putin. Numai că Putin e o nucă greu de spart. Cine atacă clasa politică şi pe americani e catalogat omul ruşilor. Nu ţin cu Ursul Mişa, sînt de partea adevărului. Ursul Mişa s-a îmbolnăvit de turbare! Iohannis, Ciucă, Ciolacu, Cîțu, Aurescu & Co au calibrat motoarele României pe radarul americanilor. Au trimis România pe un fir temporal care nu este al ei. Iohannis nu ştie ce ţară i-a fost făcută cadou în cei şapte ani de mandat! A demonstrat în permanenţă că nu-i decît un schior şi un biciclist ascuns strategic după cireşii americani şi bruxellezi, de unde a furat periodic cîte o cireaşă ca să şi-o pună pe tort. Vînzătorii aceştia de neam au transformat în vulnerabilitate neputinţa noastră de a lua atitudine. Satana a făcut mulţi gropari din rîndul politicienilor români, numai că nu le-au dat şi un hîrleţ. Lipsa de valori a americanilor nu poate fi valoare pentru noi. Prea multă sare în colivele SUA şi prea mult zahăr în construcţia propriei sale imagini. Firmele de armament americane şi-au depăşit scopul şi în acest război. Miliarde de dolari le-au intrat în conturi, depăşind orice record în istorie.

Încă din anul 2014 SUA a început ameninţările la adresa Rusiei, trimiţind de două ori, la interval de două luni, distrugătorul american lansator de rachete „USS Donald Cook” în Marea Neagră. Apoi, crucişătorul purtător de rachete „USS Vella Gulf”, care a staţionat de mai multe ori în Marea Neagră, în contextul situaţiei tensionate din Ucraina, alături de alte nave de război. Credeţi că au venit în apele Mării Negre ca să dea la peşte? Nu! Au plasat covoare de mine marine în ape tulburi şi… valea. Să nu se împiedice tot ei în ele.

Potrivit Convenţiei de la Montreux din 1936, navele de război ale altor ţări, decît cele riverane Mării Negre, nu pot rămîne mai mult de 21 de zile şi nu pot fi mai grele de 30.000 de tone. Agenţia de presă Itarr-tass preciza în 2014 că SUA a încălcat prevederile convenţiei, depăşind perioada de staţionare cu 11 zile. Potrivit Itar-tass crucişătorul, lung de 172 de metri şi lat de 16, era dotat cu rachete Tomahawk, rachete anti-submarin, două elicoptere şi alte echipamente de ultimă generaţie. Cum trebuia să primească Putin, în 2014, aceste ameninţări? Cu flori, pîine şi sare? Iată unde a dus insistenţa americanilor! La acest război, care nu putea fi evitat, oricîte studii academice s-ar fi scris, pentru simplul motiv că americanii au dorit acest război şi îl vor cît mai lung. Pentru că SUA e singura care cîştigă! Rusia pierde, Ucraina pierde, UE pierde. În rest, victime colaterale, oameni nevinovaţi, drame, tragedii şi vrăjeli politice made în SUA via NATO, care au invadat Irakul, Afganistanul, Iugoslavia. NATO, cea mai perfidă organizaţie din istoria omenirii! Ţările aflate în NATO au intrat cu arcanul, ca să fie ţinute sub control, unele de frică, altele, din supunere oarbă.

Să nu uităm! SUA a asasinat toţi liderii de stat incomozi: Saddam, Gaddafi, Assad, Mahmoud Ahmadinejad. Acum îl au în cătare pe Putin. Toţi au avut curajul să se opună planurilor SUA, fiind comparaţi de guvernele SUA, respectiv UK, cu Hitler. Obama, care a autorizat bombardarea civililor cu drone în statele arabe, a primit premiul „Nobel” pentru pace. Nimeni nu l-a comparat cu Hitler, deşi se cuvenea pentru milioanele de morţi să fie comparat, măcar, cu Pol Pot al Kmerilor Roşii. Numai naivii şi aserviţii cred că SUA este un Moş Crăciun pentru Est. Numai naivii şi aserviţii nu recunosc faptul că virusul comunismului a fost creat în Vestul Europei. Estul a fost doar infectat, îmbolnăvit de creaţia Vestului! Iar acest virus există încă, protejat bine în Europa apuseană, unde ideologia comunistă nu este condamnată! Marx a fost izvorul ideologiei comuniste, dar n-a scris nicăieri că trebuie înfiinţate gulaguri, unde să fie exterminaţi oamenii inteligenţi, care, evident, prin natura lor nu aveau cum să se supună unor cretini.

În propoziţiile liderilor americani nu găsim cuvîntul pace! Cuvintele bani şi război sînt cavalerii principali ai SUA, cum la Iohannis nu există cuvintele patriotism, naţionalism şi demnitate. În mod normal, după toate isprăvile împotriva răbdătorului şi paşnicului popor român, Iohannis, trădătorul, trebuia să-şi fi luat demult pardesiul şi şapca din biroul prezidenţial şi să plece. Niciun animal nu adună mai mult decît are nevoie, niciun animal nu îşi distruge casa, precum procedează Iohannis cu ţara-casă România noastră, aservit fiind puterii mondiale care face jocurile pe glob. De reţinut că anul trecut, Iohannis a semnat „Acordul de cooperare militară dintre România şi Ucraina”, prin care România are Armată comună cu Ucraina în afara NATO. Cei 1.500 de militari români din Ucraina reclamaţi de ruşi, ce-or fi? Mercenari?

Discret, din 16 iulie 2021 a început constituirea unei armate comune româno – ucrainene. Putin a reproşat acest lucru României şi, atunci, cine e nebun, Putin sau Iohannis?, care acordă asistenţă armatei ucrainene, iar avioanele lor folosesc aerodromurile de la noi din ţară. Cine ne bagă în război? Putin sau Iohannis? Nu întîmplător, ci la comanda Pentagonului Iohannis a pus în scaunul de premier un militar cu doctoratul plagiat. Mînjiţii se ajută între ei. Mă întrebam în glumă, ce şansă are Iohannis să fie lovit în cap de un dicţionar căzut de la un etaj superior, care pe toate paginile să aibă scris cuvîntul patriotism? Poate şi-ar da seama că lovitura n-a fost o şansă, ci posibilitatea de a se trezi la realitatea pe care o doarme din picioare.

Maria Diana POPESCU

ART EMIS ACADEMY


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved