Dragoș Soare, noul primar al Sloboziei: „Vali Roșca va rămâne în echipă, lângă mine!”

 

 

În cadrul unei conferințe de presă, Dragoș Soare, primarul ales al municipiului Slobozia, neinstalat încă în funcție, a transmis un mesaj către toți angajații instituției pe care urmează să o coordoneze în următorii patru ani. Acesta a declarat că vor rămâne în echipa sa doar cei care muncesc, indiferent de culoarea politică, însă după o evaluare atentă a fiecărui angajat.

Vor rămâne în Primărie foarte mulți oameni care muncesc. Și de la PRO România, de peste tot. Oamenii serioși vor rămâne angajați și vor rămâne lângă mine, în echipă (…) Totul va fi bine. Nu voi crea conflicte surde și voi construi în ideea de consolidare a Sloboziei”, a fost semnalul transmis de Soare către cei care vor avea, în curând, un nou șef.

Actualul primar a oferit un exemplu în acest sens, Vali Roșca, actualul director de la DADP Slobozia, numit de primarul PSD de la vremea aceea, Adrian Mocioniu, despre care Dragoș Soare susține că va rămâne în echipa sa.

Vali Roșca va rămâne în echipa mea, lângă mine. Nici nu se pune problema altfel, pentru că este un om care a depus foarte multă energie. M-a sunat a doua zi după alegeri și i-am spus să rămână pe poziție și să-și facă treaba”, a mai spus Soare.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved