Dr. Mioara Neagu, Șefa UPU Fetești, răpusă de virusul ucigaș la doar 48 de ani

 

Dr. Mioara Neagu, șefa Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Fetești, a murit la Spitalul suport COVID Colentina din București din cauza infectării cu coronavirus. Medicul de doar 48 de ani nu avea comorbidități. Acesta a fost infectată în luna septembrie, iar după două săptămâni a fost transferată la București. Din păcate, starea sa de sănătate s-a înrăutățit și nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Deși i-au fost administrate mai multe tipuri de medicamente folosite în lupta cu virusul, inclusiv Remdesivir, medicul nu a mai putut fi salvat și a decedat în noaptea de joi spre vineri.

Mesajele de condoleanțe din partea colegilor și a celor care au cunoscut-o curg pe rețelele de socializare.

Cuvintele sunt de prisos!Un om și un medic de excepție a plecat! Să îți fie drumul lin, să ai puterea să zâmbești și să veghezi asupra tuturor celor dragi de acolo, dintre stele!

Dumnezeu să te ierte și să te aibă în paza Lui!

Nu te vom uita niciodată!

Inconștiența noastră,a celor care nu numai că nu respectam regulile dar chiar răspandim virusul(neștiind că-l avem,fiind asimptomatici),a mai ucis un om.Un om care lupta pentru noi. Zbor lin spre cer suflet si chip frumos!”, se arată într-un mesaj pe paginile de socializare.

Azi nu zâmbim!

Nu ne cere nimeni să fim in prima linie ci să-i protejam pe cei din prima linie. Azi, inconștiența noastra (a celor care nu numai că nu respectăm regulile, dar chiar răspândim virusul) a mai ucis un om, un om care lupta pentru noi. EU, TU, EL, EA, NOI L-AM UCIS!

Drum lin catre stele MINUNE DE OM-MIOARA NEAGU!”, se mai arată într-un alt mesaj.

ALTE 25 DE CADRE MEDICALE DIN SPITALUL FETEȘTI ȘI 10 MEDICI ȘI ASISTENTE DIN SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ SLOBOZIA SUNT CONFIRMATE POZITIV

În unitatea medicală din Fetești sunt confirmate pozitiv 25 de cadre medicale, iar la Spitalul Județean de Urgență Slobozia 10 medici și asistente sunt infectate cu SARS-CoV-2


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved