Doi minori și o tânără de 26 de ani, răniți în accident în orașul Amara

În seara zilei de 28 august, în jurul orei 20:00, pe raza localității Amara s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a doi minori, de 6 și 12 ani și a unei femei în vârstă de 26 ani.

Din verificările efectuate la fața locului a reieșit faptul că șoferul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe raza orașului Amara, nu a observat intenția altui conducător auto care se deplasa în aceeași direcție de mers de a vira la stânga și a intrat în impact cu acesta. În urma coliziunii un autoturism a ajuns pe trotuarul de pe marginea drumului lovind un minor, iar cel de-al doilea autoturism a intrat într-un copac de pe marginea drumului, acesta lovind un alt copil.
De asemenea în urma accidentului, o femeie în vârstă de 26 de ani, pasageră al celui de-al doilea autoturism, a fost rănită. Toate cele 3 victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul indicând valori negative.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved