Dis de dimineața și până noaptea târziu cu alcoolul la … bord

 

În ziua de 14 iulie polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul Drager rezultatul indicând valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orașului Țăndărei, unde i-a fost prelevată o probă biologică de sânge, iar la a doua probă acesta a refuzat recoltarea.

În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

***

În seara zilei de 14 iulie polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au surprins momentul în care un microbuz a efectuat neregulamentar manevra de întoarcere. Șoferul microbuzului, un bărbat de 45 de ani, a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Urziceni, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru„conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

***

Tot în seara zilei de 14 iulie, polițiștii din cadrul Serviciul Rutier în timp ce efectuau un filtru rutier pe pe DN2A-E60 în Orașul Țăndărei, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul Drager rezultatul indicând valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orașului Țăndărei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

***

În noaptea zilei de 14 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul Drager rezultatul indicând valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Urziceni, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

În dimineața zilei de 19 iulie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul Drager rezultatul indicând valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, unde i-au fost prelevate probe biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

***

În ziua de 19 iulie, dis de dimineață, pe la ora 6, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul Drager rezultatul indicând valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Urziceni, unde i-au fost prelevate probe biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved