Deputatul Tinel Gheorghe pe podul de la Bora: „Dacă nu se fac lucrările pe podul care traversează râul Ialomița, alternativa este să rămânem definitiv fără pod”

 

Mult a stat deputatul Gheorghe Tinel ca să emită acest titlu extrem de lung și extrem de jignitor pentru locuitorii muncipiului reședință de județ, care au nevoie de soluții, nu de amenințări de genul că vor rămâne definitiv fără pod. Da, lucrările la podul peste râul Ialomița au dat traficul peste cap. Se stă zeci de minute pentru traversarea acestuia, se formează coloane de mașini pe kilometri întregi, se blochează cele două giratorii de la intrarea în oraș și urcarea sau coborârea de pe pod. Mai mult decât atât, autotrenurile care depășesc 7,5 la sută au restricții de a urca pe pod și sunt deviate pe ruta Cosâmbești-Mărculești-Bucu-Slobozia. Cetățenii care tranzitează zona, dar mai ales navetiștii sunt de-a dreptul nemulțumiți. Da, pentru către toți aceștia deputatul Tinel Gheorghe face un apel, cerându-și scuze în numele constructorului.

Îi rog pe toți cei care traversează Podul peste râul Ialomița, în dreptul localității Slobozia, să manifeste înțelegere față de măsurile de restricție impuse de către cei care lucrează la reabilitarea sa, întrucât alternativa este să rămânem definitiv fără pod dacă nu se efectuează aceste lucrări de reparații. Știu că nu este comod să aștepți în trafic! Credeți-ne, dacă nu am restricționa accesul privind traversarea podului rutier atunci ar trebui să deviem traficul, fie pe la Mărculești, fie pe la Ciochina și nu cred că aceste alternative sunt viabile. Mai mult decât atât, ar genera o separare administrativă a cetățenilor din cartierul Bora față de restul municipiului Slobozia.

Încă o dată PNL Ialomița își cere scuze în numele constructorului pentru disconfortul creat, însă trebuie să înțelegem cu toții că podul peste care trecem zilnic trebuie să fie reparat ca să fie sigur pentru circulația rutieră.

Iată de ce este nevoie de al doilea peste Ialomița, în dreptul localității Slobozia!

Ca și la pasajul de la Drajna, a cărui execuție suntem aproape de a o începe, la fel vom proceda și pentru cel de-al doilea pod peste râul Ialomița, în dreptul localității Slobozia, fiind absolut vitală această investiție”, a transmis deputatul Tinel Gheorghe.

Ei, bine, domnule Tinel, dumneata nu trebuie să-ți ceri scuze pentru disconfortul creat în zona podului, dumneata, dacă tot ți-ai asumat o investiție care ți-a picat plocon în mână de la PSD Ialomița și de la PNL Călărași, trebuie să ceri imperativ constructorului să aducă forță de muncă suficientă la Slobozia pentru a grăbi lucrările, nu o echipă de șapte oameni din care trei lucrează și patru să se uite.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved