Declarația unui român liber (răzeș)

– Nu port mască pentru că faciliztează reproducerea perfectă pentru bacteriile care pot ajunge în gură și în plămâni (nu am nevoie de o infecție respiratorie superioară)
– Nu port mănuși pentru că am suficientă minte să realizez că ar trebui să schimb mănușile de fiecare dată când ating ceva, altfel e doar contaminare încrucișată cu aceleași mănuși.
–  Păstrez distanțe sociale pentru că respect spațiul personal al altora, dar nu pentru că mi-e frică de concetățenii sau vecinii mei. De fapt, aș îmbrățișa cu bucurie pe cineva chiar acum în public dacă ar fi un sentiment reciproc. Îmbrățișarea generează eliberează de endorfine care ridică starea de spirit și ameliorează stresul. Avem parte de suficient stres în această perioadă.
–  Nu fac vaccinul antigripal pentru că nu vreau să-mi cresc șansele de a face o boală respiratorie superioară și de a mă contamina cu 4 tulpini de c0r0navirus cu 36%.
–  Nu merg la testare, chiar dacă prezint simptome de răceală. Știu deja că testul ar ieși pozitiv de Covid-9 pentru a fi adăugat la numerele de „cazuri noi” crescând panica cu care se alimentează circul orchestrat de autorități și massmed1a. Și nu am nevoie de carantină forțată, stat în spital cu forța sau luat medicamente degeaba.
–  Mă spăl pe mâini cu săpun și apă pentru că aşa m-a învăţat mama… asta am făcut întotdeauna, e normă de igienă elementară.
–  Nu voi face niciun vaccin ! Guvernul nu a mandatat niciodată un vaccin și nu mă va obliga niciodată să accept ceva în corp, mai ales în numele unui virus care nu apare decât în statistici și la TV sau alte surse de informare mainstream. Nu sunt oaie și nu mă poate manipula nimeni să cred că guvernul, politicienii și organizațiile mondiale criminale finanțate de interlopi dubioși lucrează pentru binele și siguranța mea.
–  Nu voi trăi cu frică deoarece nu am trăit niciodată așa și nu voi începe acum. Dacă vrei să stai în casă și să nu ieși pentru că „faci ceea ce trebuie” e treaba ta. Dacă oficialii îți spuneau să te arunci în cap de la balcon că așa scapi de un virus o făceai? Nu cred că ești departe. Oficialii ți-au spus să „Stai în casă !” în loc să îți întărești sistemul imunitar contactând un agent patogen la fel cum ți-au spus că se moare de pojar când știi foarte bine că asta este o abominație.
Așadar, voi continua să ies din casă și să fac ceea ce îmi dictează propria conștiință nealterată de minciunile și panica cu care unii aleg să își hrănească mintea.
–  Oprește știrile și începe cercetările independente. Vei afla multe și vei realiza că ai fost mințit și manipulat. Vei afla inclusiv că O.M.S. are interdicție în multe țări din cauza milioanelor de victime pe care le-au făcut cu vaccinurile. Culmea, țările unde O.M.S. nu are acces, au cele mai puține cazuri de c0r0navirus. Da, e mai greu să faci eforturi de gândire ca să îți formezi propria viziune decât să iei totul ambalat la TV ca să crezi ce vor[1].

Cezar IONAȘCU
ART EMIS ACADEMY

—————————————–
[1] Video Cezar Ionaşcu – https://romanortodox.info/declaratia-unui-roman-liber-razes-cezar-ionascu/


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved