Dar din dar în Protopopiatul Urziceni

 

Există deja o tradiţie ca în preajma Sărbătorii Învierii Domnului, cel mai important praznic al Bisericii Ortodoxe, Biserica să îşi intensifice misiunea socială şi să fie aproape, ca întotdeauna, de cel aflat în nevoie.

Astfel, în speranţa de a aduce o rază de lumină specifică acestei mari sărbători a creştinătăţii, Protopopiatul Urziceni din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, prin Biroul de Asistenţă Socială și Serviciul Social Acordat în Comunitate destinat Persoanelor Adulte, a acordat cu acest prilej, în cadrul programului social ”Alături de Oameni … pentru Oameni”, din Fondul Filantropia, daruri constând în alimente de strictă necesitate, atât pentru o persoană aflată în dificultate dar și pentru nouăsprezece familii asistate în cadrul serviciului social acreditat.

Firma S.C. GENID PREST S.R.L. din Urziceni (Cuptorul de Aur) a fost ca de fiecare dată alături de Protopopiatul Urziceni și a donat cozonacii pentru realizarea pachetelor. Îi mulțumim pentru gândul cel bun și bunăvoința arătată în demersul de a sprijini pe cei cu posibilități financiare și materiale reduse.

Această frumoasă acțiune, face parte din planul de activități aferent anului 2021, atât al Biroului de Asistență Socială cât și al Serviciului Social Acordat în Comunitate Destinat Persoanelor Adulte.

De Sfintele sărbători de Paşti, când prăznuim împreună Învierea Mântuitorului, Protopopiatul Urziceni vă transmite urări de sănătate, fericire, încredere în viitor şi împlinirea năzuinţelor de bine şi de frumos. Fie ca această mare sărbătoare să ne aducă tihnă şi bucurie în suflete, speranţa de a trăi în linişte şi pace!

Învierea Domnului cu bucurie!

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni


Copyright 2020 - Global Marketing - All Rights Reserved                                                                                   Politica cookie                          Politica de confidentialitate