Cu iod sau fără iod ?

 

De cînd cu balamucul din Ucraina, stafia bombei nucleare se plimbă nestingherită pe unde vrea. Recenta isterie, cum că ar veni bomba nucleară şi ne-ar învălui norii radioactivi, a băgat spaima în ipohondri şi a dat frîu liber imaginaţiei bolnave a autorităţilor! Pe principiul drobului de sare, „milioane de pastile de iod aşteaptă să fie ridicate gratuit de românii cu vîrsta sub 40 de ani din aproximativ 2.500 de farmacii din ţară”, potrivit ministrului Rafila. O singură pocnitură din degete a ministrului și s-a declanşat atacul asupra farmaciilor, mai dihai ca la Plevna şi Grivița. Aceleaşi autorităţi marionetă ne previn că doar cei pînă în 40 de ani pot fi salvaţi. Cu restul ce facem? Aceeaşi situaţie ca la Covid. Aveai 60 de ani, nu ieşeai decît cu lesa afară! După îndemnul ministrului, tot mai mulţi oameni dau năbusta în farmacii să-şi facă stoc de pastile cu iod! Cine are de cîştigat din nou? Companiile farmaceutice! Cît mai multe sperietori şi mai mare puterea de persuasiune asupra oamenilor, cu atît, mai mari cîştiguri! Ticăloşii se îmbogăţesc pe seama ipohondrilor! Din credulitatea lor se fac munţi de bani! Teama de moarte este exploatată la maxim! Virusurile, războaiele sînt extrem de profitabile! Probabil, majoritatea ahtiaţilor după iod au cîte două trei vaccinuri la activ! Și mai vor ceva „bustere”,  ca supliment şi prevenţie împotriva bombei.

Dacă eşti unul dintre aceia care îl iubeşti din adîncul sufletului pe Biden şi armatele americane salvatoare, dacă iubeşti vaccinarea, dacă eşti un mondialist convins, pastila cu iod nu-i pentru tine. Ce nevoie ai să te salvezi singur, cînd te pot salva trupele americane de ocupaţie, Iohannis, Ciucă, Ciolacu, Arafat, UE, NATO şi scutul „salvator” de la Deveselu. Românii au luat de la farmacii tabletele cu iod, dar nu trebuie consumate în prealabil. Aprovizionarea cu iod trebuie să fie o măsură de prevenţie pentru cazuri extreme. Specialiştii recomandă să nu se ia iodură de potasiu decît în cazul exploziei la centrale nucleare, pentru că atunci se emană în atmosferă iod radioactiv în cantităţi foarte mari. În cazul bombardamentului nuclear, pastila cu iod e frecţie la un picior de lemn, eficiente fiind  doar adăposturile

După ce întinde o mînă de ajutor producătorilor de medicamente, cumva, Nicolae Ciucă se scuză public: „nu mi-am imaginat niciodată nevoia că va cheltui milioane de dolari pentru producţia de urgenţă de pastile cu iod pentru a contracara efectul radiaţiilor în cazul unei explozii nucleare”. Autoritatea Naţională a Rezervelor de Stat a cumpărat în această primăvară 30 de milioane de pastile de iodură de potasiu, o achiziţie de 6 milioane de euro. Nişte bani aruncaţi în vînt. Să zicem că e o mică învîrteală aici! Rafila a dat de lucru companiei Antibiotice Iaşi, în plus trebuie să-i fie văzută şi apreciată grija lui manifestă faţă de popor. Poporul are nevoie de iod, îi dăm iod! Deşi în cazul unei explozii nucleare pastila de iod diminuează doar riscul cancerului de tiroidă. Restul, la mila lui Dumnezeu.

Oare ce mai conţine pastiluţa, în afară de iod? Nu credeţi că are nevoie de nişte analize, spre edificarea acestui bine major prin care sîntem din nou puşi la adăpost, la fel ca şi în cazul vaccinurilor! Un proverb turcesc spune aşa: „Cînd un clovn ajunge să conducă un regat, el nu devine rege, ci regatul său devine circ”. Dacă Iohannis a permis de toate şi ceva în plus să se petreacă în şi cu România, exact cum păsările scapă găinaţul pe statui celebre, iată prin cîte sîntem nevoiţi să trecem! 

Cred că niciun nebun nu va arunca Centrala Zaporoje în aer, din simplu motiv că doar un singur reactor din cele şase are o capacitatea mai mare decît cel care a explodat la Cernobîl! E de ajuns să explodeze unul singur şi Europa ar fi rasă de pe pămînt, inclusiv o parte din Rusia şi alţi vecini. Dar la ce te poţi aştepta de la Zelenski? În cazul unor radiaţii masive, Doamne fereşte, pastile cu iod ale lui Rafila se transformă în Amin-Amin! Apropo, domnule Rafila, sîntem singura ţară din lume care, prin lege, foloseşte obligatoriu sarea iodată în alimentaţie. Obligativitatea iodării sării din alimentaţie e un supradozaj nociv pentru cei sănătoşi. De două decenii de cînd a intrat în circulaţie, nu a mai schimbat niciun guvern legea supraiodării populaţiei, iar consecinţele se fac simţite: România înregistrează cele mai multe afecţiuni de tiroidă la mia de locuitori. Nu v-a spus nimeni acest lucru? Cu privire la achiziţionarea pastiluţelor cu iod, mulţi dintre panicarzii de Covid, care au dat buzna la vaccinuri, şi-au făcut bagajele, paşaport pentru căţel şi pisică şi-au fugit departe de ţară, pe cînd războiul era doar un zvon. Probabil, întorşi acasă, au asaltat acum farmaciile după iod. Cei care au rămas demni în faţa manipulării Covid, tratează cu acelaşi sentiment „isteria” pastiluţelor cu iod şi drobul de sare cu nuclearele lui Putin.

Vedem lucruri extrem de grave în ţară şi în lume! Occidentul şi America se află într-un declin ineluctabil şi nu este departe momentul în care Rusia şi, mai ales, China, vor fi cele care vor domina lumea şi vor face legea pe scena globală. Să nu credeţi că oculta mondială e străină catastrofelor de orice fel. Nici pastilelor de iod! Globul pămîntesc de pe planşetele lor este tîrguit şi haşurat în funcţie de felul în care se cade sau nu la învoială. În fiecare ceas călăii fac un pas mai aproape de noi. HAARP este însă foarte aproape, vinovat de caniculă, secetă, inundaţii, după caz, acolo unde interesele globaliste o cer.

14 august 2022

Maria Diana POPESCU

ART EMIS ACADEMY


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved