Cristian Roman și-a preluat prerogativele de primar al orașului Țăndărei

 

Săptămâna trecută, Cristian Roman a preluat, în sfârșit, funcția de edil al orașului Țăndărei, depunând jurământul în fața Consiliului Local și în prezența președintelului Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, și a deputatului Ștefan Mușoiu. După ce instanța a respins ca nefondată contestarea de către un contracandidat la alegerile locale a validării mandatelor de primar și consilieri locali, Consiliul local Țăndărei a fost legal constituit. Din componența acestuia fac parte reprezentanți ai 6 partide politice: 5 consilieri locali PSD, 3 ai PNL, 3 ALDE, 2 din partea Partidului Ialomițenilor, 3 Pro România și unul din partea Partidului Ecologist.

Este o zi importantă pentru comunitatea din Țăndărei și este mai puțin important ce a fost până acum. Partea politică s-a terminat, iar acum contează calea administrativă pe care urmează să pășim de-acum înainte. Fiecare dintre noi a spus că va dezvolta proiecte pentru această comunitate și sper să putem merge toți în aceeași direcție, să fim o echipă, pentru a respecta ceea ce ne-am propus. Orașul Țăndărei are nevoie de o echipă pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele inițiate”, a transmis primarul la ceremonia de învestire.

Prezenți la eveniment, Marian Pavel (președintele CJ Ialomița) și deputatul Ștefan Mușoiu au transmis un mesaj de unitate și i-au asigurat pe consilierii locali că vor beneficia de sprijin din partea celor doi pentru demararea investițiilor de care comunitatea din Țăndărei are nevoie.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved