Cristian Bocioagă speră să fie consilierul personal al primarului Dragoș Soare mai mult de o lună

Începând de luni, 12 aprilie, Ciprian Bocioagă este consilierul personal al primarului Municipiului Slobozia, Dragoș Soare. Acesta va fi unul dintre consilierii pe care edilul urbei îi are din rândul cetățenilor, prin rotație, o dată la 30 de zile, și care o să ocupe această funcție „mai mult de o lună, cred, sper”, după cum însuși susține. Ciprian Bocioagă este membru USR-Plus și fost candidat la Primăria Slobozia, la alegerile locale din toamna anului trecut, când a făcut un pas în spate pentru a-l sprijini pe Dragoș Soare.

Mi-am dorit să fac parte din această echipă pentru că vreau, cu adevărat, să fiu parte a schimbării de care orașul nostru are atâta nevoie! Nu pot spune că vin eu cu knowhow care să scoată Slobozia din mrejele în care s-a cufundat, pentru că orașul este sufocat de datorii, de proiecte nefezabile, dar vreau ca lucrurile să se schimbe, iar eu, atât cât pot, să fiu parte a acestei schimbări (…) Vin din sectorul privat și pot să văd lucrurile în alt mod, știu că se poate și altfel. Trebuie să facem pași mărunți ca să putem intra pe un făgaș normal. Suntem sub nivelul zero, ceea ce este grav, dar ca să ajungem pe linia de plutire, măcar la zero, avem mult de muncă. Abia când o vom porni de la acel zero putem să începem să construim cu adevărat! Pentru acest lucru trebuie răbdare, nu se poate peste noapte. (…) Trebuie umblat, în primul rând, la mentalități, pentru că în administrație, salariații Primăriei trebuie să lucreze pentru cetățean, nu pentru șef, el este coodonatorul, liderul, dar toți suntem în slujba cetățenilor. Deși lucrurile s-au mai schimbat în ultimele luni, noi nu avem încă o primărie pentru oraș, avem un oraș pentru o primărie, iar acest aspect trebuie modificat. Oamenii s-au obișnuit atâta amar de vreme să lucreze într-un fel anume, într-un ritm anume, care nu au dus în direcția în care trebuie, încât nu mai văd că nu este normal ce se întâmplă!”, a declarat Ciprian Bocioagă.

Acesta a mai spus că, la Primărie, nu va face politica niciunui partid, va face administrație, ceva nou pentru el de altfel care vine din sectorul privat.

Politica se face la partid, eu nu cred că nu se poate administrație fără politică! Ne-am obișnuit cu ideea că nu se poate decât așa, cu politică! Nu trebuie amestecate lucrurile!”, a încheiat Bocioagă.

NOTA. Inedită găselnița primarului Dragoș Soare cu un consilier personal pe lună, dacă ne gândim că este unicat pe meleagurile noastre ialomițene. Dar, firesc ar fi atunci cand aceștia își termină „mandatul”, să afle și slobozenii cam cu ce s-au ales din această găselniță. Altfel, este gargară sadea.


Copyright 2020 - Global Marketing - All Rights Reserved                                                                                   Politica cookie                          Politica de confidentialitate