Cornel Andrei este noul primar al Sloboziei

 

Cornel Andrei este noul primar al tinerilor din Slobozia, după ce Mihai Zangor s-a retras din conducerea structurii de tineret, din motive personale.

La alegerile care au avut loc la sfârșitul lunii martie, Cornel a fost ales cu 14 voturi „pentru” din cele 22 exprimate, câștigând astfel în fața contracandidatei sale, Adela Mihăilă.

Mihai Zangor, care a ales să rămână simplu membru, i-a predat eșarfa noului primar în cadrul evenimentului care a avut loc la Direcția Educație, Cultură și Tineret Slobozia, sub a cărui tutelă se află CLT.

Cornel Andrei, primarul ales al tinerilor, are 18 ani și este elev în clasa a XII-a, la Seminarul Tehnologic „Sfântul Ioan Gură de Aur”. Activează în CLT din ianuarie 2020 și consideră că poate face mai mult pentru această organizație în calitate de edil, deși are doar câteva luni la dispoziție din acest mandat, iar examenele îi bat la ușă. Acesta a convins că merită votul celorlalți colegi având o „oferă electorală” bazată pe îmbunătățirea relațiilor de grup și a imaginii CLT în comunitatea locală.

 


Copyright 2020 - Global Marketing - All Rights Reserved                                                                                   Politica cookie                          Politica de confidentialitate