Copiii ialomițeni, victime ale accidentelor rutiere

 

Copil de 1 an mort în accident produs în Borănești

În seara zilei de 29 aprilie, în jurul orei 22, pe raza localității Borănești s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unui copil de 1 an și vătămarea corporală a 4 persoane.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme conduse de doi tineri, de 21 și 26 de ani, ambii din comuna Borănești.
În urma impactului a rezultat decesul unei minore de 1 an, vătămarea corporală a celor 2 șoferi, precum și a două femei, de 21 și 34 de ani, din comuna Borănești. Conducătorii auto nu au putut fi testați la fața locului din cauza leziunilor suferite, fiindu-le prelevate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Minor de 8 ani, victimă a unui accident rutier la Lilieci

În cursul zilei de 30 aprilie, per la prânz, în localitatea Lilieci s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a trei persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme, în urma impactului dintre acestea rezultând trei victime, printre care un minor de 8 ani.

Doi dintre șoferi au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul indicând valori negative, cel de-al treilea neputând fi testat alcoolscop datorită rănilor suferite.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Copyright 2020 - Global Marketing - All Rights Reserved                                                                                   Politica cookie                          Politica de confidentialitate