Contracte semnate de CJ Ialomița privind creșterea eficienței energetice la Centrul Militar Județean și clădirea administrativă din Strada Răzoare nr. 3

Continuând strategia Consiliului Județean Ialomița de a cuantifica tot mai multe oportunități de finanțare, președintele Marian Pavel a semnat două contracte în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 3 – sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Primul contract vizează creșterea eficienței energetice pentru clădirea Comandamentului – Pavilion A – Centrul Militar Județean Ialomița, valoarea totală a proiectului fiind de 5.775.895,71 lei, iar cel de-al doilea se referă la creșterea eficienței energetice a clădirii administrative din strada Răzoare nr. 3. Valoarea totală a proiectului este de 4.562.041,00 lei.

Proiectele au drept obiectiv general implementarea măsurilor de eficiență energetică ce vor conduce la îmbunătățirea condițiilor de confort termic interior, reducerea pierderilor de căldură şi a consumurilor energetice, reducerea costurilor de întreținere pentru încălzire și apă caldă de consum, reducerea emisiilor poluante generate de producerea, transportului și consumului de energie.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved