Comuna Movilita: Informare aviz gospodărirea apelor

Aceasta informare este efecuata de Comuna Movilita, judetul Ialomita, cu sediul in comuna Movilita, str. Calea Bucuresti, nr. 111-113, judetul Ialomita, ce se intentioneaza sa solicite de la SGA Ialomita, aviz de gospodarirea apelor pentru”Construire si dotare piata agroalimentare in comuna Movilita, judetul Ialomita”.

Aceasta investitie este noua. Ca rezultat al procesului de productie vor rezulta permanent ape uzate menajere, ce vor fi trecute printr-un bazin vidanjabil etanj.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la tel. 0243319162, persoana de contact Gramnea-Dutu Ioana-responsabil cu Urbanismul, tel. 0243319162, dupa data de 17.11.2022.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved