Ciprian Bocioagă nu l-a vrut prefect pe Mihai Tănăsescu

 

Înainte de a se afla oficial numele câștigătorului „concursului” de prefect al județului Ialomița, Ciprian Bocioagă a comentat public, contestând candidatura lui Mihai Tănăsescu pentru această funcție.

M-am înregimentat politic pentru că îmi doresc ca oameni capabili (indiferent de culoare politică, etnie, confesiune, sex, etc.), să fie în procesul de luare a deciziilor, să înțeleagă realitatea, să interpreteze informațiile ce le sunt aduse la cunoștință pe diverse căi și să le filtreaze prin prisma propriilor personalități, valori, credințe, doctrine și ideologii. Din păcate, aceste valori au fost puternic viciate când au început să interfereze cu actuala conducere a USR Ialomița”, a declarat Bocioagă.

Aceasta a mai spus că nu are nimic în comun cu oamenii care conduc acum USR Ialomița, nici ca viziune, nici ca sistem de valori, făcând referire la candidaturile lui Mihai Tănăsescu și Alexandru Horhocea la alegerile locale și parlamentare, și că doar conjunctura politică a fost cea care i-a adus în „aceeași barcă.”

Nu am nimic în comun cu oamenii care conduc acum USR Ialomița, nici ca viziune, nici ca sistem de valori, (candidaturile lui Mihai Tănăsescu și Alexandru Horhocea la alegerile locale și parlamentare). Conjunctura politică ne-a aruncat pe mine și pe cei doi în aceeași barcă. Mă dezic total de apucăturile pesedistoide ale acestor colegi de alianță și, cu atât mai mult, de numirea lui Mihai Tănăsescu în funcția de Prefect al județului Ialomița”, a mai spus Bocioagă.

La finalul mesajului, acesta menționează că această postare reprezintă exclusiv opinia sa, neimplicându-i, în vreun fel, pe colegii din PLUS Ialomița.

Amintim faptul că Ciprin Bocioagă a fost prima propunere a USR-PLUS de a candida la funcția de primar al municipiului Slobozia. Deși lansat oficial în cursa electorală, Bocioagă a fost înștiințat cu câteva ore înaintea unei conferințe de presă că s-a format o alianță între USR-PLUS și PNL și că partidul îl va susține pe Dagoș Soare la primăria Slobozia, acesta urmând să se retragă.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved