Cele mai importante premii ale Festivalului de la Amara (Trofeul și Premiul I) rămân în Ialomița

 

Ce n-au reușit ialomițenii 53 de ani, au reușit anul acesta

Cele mai importante premii ale Festivalului de la Amara (Trofeul și Premiul I) rămân în Ialomița

Ediția cu nr. 53 a Festivalului „Trofeul Tinereții” Amara 2021 s-a încheiat după trei seri de recitaluri de excepție. 12 concurenți s-au înscris în concurs, însă trofeul a rămas acasă, fiind câștigat de Robert Iosipescu, în vârstă de 23 de ani, din Municipiul Slobozia. „Trofeul Tinereții reprezintă pentru mine cea mai mare realizare de până acum. Am început să cânt în festivaluri la Amara și mi-am dorit să ajung să câștig acest premiu. Vă mulțumesc tuturor!”, a declarat Robert Iosifescu, vizibil emoționat de desemnarea sa ca laureat al acestei ediții.

Prezent pentru a treia oară în concurs, acesta a reușit să cucerească nu doar juriul, ci și publicul care la desemnat și câștigător al premiului de popularitate.

Locul I a fost adjudecat de Alina Nădrag, în vârstă de 17 ani, tot din Slobozia, care a mai urcat pe scena de la Amara și ediția precedentă.

Iată premiile obținute anul acesta, de tinerele talente, pe scena festivalului de la Amara:

Mențiunea I – Dominique Simionescu

Premiul III – Dorian Victor Ciutacu

Premiul II – Ana Maria Doană

Premiul I – Alina Nădrag

Premiul de popularitate al publicului – Robert Iosifescu

Premiul special – Carla Florentina Boboc

«Trofeul Tinereții» Amara 2021 – Robert Iosipescu

Noutatea acestei ediții a fost aceea că din cele trei seri de festival, ultima a avut loc la Slobozia, în Piața Revoluției, locul unde câștigătorii au susținut un recital de excepție.

Pe scenă au urcat trupe și soliști în vogă printre români, care cu recitaluri de excepție au susținut seară de seară spectatorii (cu deosebire tineri) în picioare, atât la Amara cât și la Slobozia: Zdob și Zdub, Freestay, Dj Project, Irina Rimes sau Liviu Teodorescu.

 

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved