Cei care vor mînca gogoşile vor cădea în capcană

Garniturile trenului politic românesc vor fi schimbate în acest an electoral * Oare va mai supravieţui vreun fluture de noapte în jurul becului înşurubat de Iohannis? * În 2024, lupii noştri din politică îşi vor schimba blana, nu şi năravul * Sondaje măsluite ca păcănelele * Specialiştii avertizează că noile tipuri de virusuri nu ne vor infecta precum clasicul Covid, doar dimineaţa, la prînz şi seara, ci şi noaptea în somn * Marile concernuri farmaceutice au pe pirostii vaccinuri cu… Gropamin, Popamin şi Amin * După alegeri, poporul aşteaptă ziua în care România va intra în Cartea recordurilor cu cel mai înalt nivel de trai din Europa * Decomandată, avem cele mai multe spitale fără dotări, cele mai înţesate azile ale groazei, cei mai mulţi săraci, cele mai mici salarii şi pensii din Europa.

Garniturile trenului politic românesc vor fi schimbate în acest an electoral. Dar nu în totalitate. Ceea ce înseamnă că la clasa întîia vor mai circula fără bilet mulţi dintre paraziţii actuali, cărora li se vor alătura paraziţii noi. Oare va mai supravieţui vreun fluture de noapte în jurul becului înşurubat de Iohannis, sau votul va avea, în sfîrşit, rol de dezinsecţie politică şi va desfiinţa „Ferma animalelor” care a pus stăpînire pe soarta românilor şi pe banul public? Mă refer la toţi nănaşii din cele trei palate cu „cîntec”, profesionişti ai trădării şi vînzării de ţară, ai tupeului şi jocurilor meschine. Greu de crezut ca vom avea un preşedinte şi un premier patrioţi care să extragă silicoanele şi implanturile din sistem, operaţiune extrem de complexă pentru care ar fi nevoie de nişte mîini de chirurg mai performante decît cele care le-au implantat.

La alegerile precedente i-am votat pe ai noştri, dar la numărătoare din căciula cu taste au ieşit tot ai lor, adică ai altora din afara Ţării. De la români se cerşeşte votul şi se aşteaptă banii din taxe, în rest, sînt dispreţuiţi ca orice slugă supusă. În 2024, lupii noştri din politică îşi vor schimba blana, nu şi năravul, iar vînătorii de tot felul de prognosticuri şi de sondaje măsluite ca păcănelele, adică analiştii şi jurnaliştii de casă, vor avea şi ei un os mare de ros, pentru că spaţiul societăţii civile, bicisnic şi aşa, este pus anul acesta sub ocupaţia totală a politicului. „Politica este arta agresivă de a obţine voturi de la săraci şi fonduri pentru campania electorală de la bogaţi, promiţîndu-le şi unora şi altora că îi va proteja de ceilalţi”. Mare adevăr grăit-a Oscar Ameringer! Cum pomenile electorale au fost interzise, candidaţii ne vor servi pînă la alegeri o grămadă de gogoşi virtuale. Cei care se vor ospăta din ele vor cădea în depresie şi-n capcană pe termen lung.

Pînă să ajungem la votul final, observăm cum propagandiştii falsei epidemii de rujeolă au eliminat-o brusc de pe agendă la sfîrşitul anului trecut şi s-au transformat în propagandişti ai gripelor de tip Covid. Bine remuneraţi de companiile farmaceutice şi împreună cu ştiriştii îşi umflă din nou buzunarele şi imaginea de făcători de bine cu de-a sila, îndemnînd populaţia la vaccinare, pe motiv că spitalele ar fi pline de infectaţi cu alte tulpini de virusuri. Specialiştii avertizează că noile tipuri de virusuri nu ne vor infecta precum clasicul Covid, doar dimineaţa, la prînz şi seara, ci şi noaptea în somn. Marile concernuri farmaceutice au pe pirostii noi vaccinuri de băgat pe gît statelor lumii, vaccinuri cu Gropamin, Popamin şi Amin ce urmează să fie vîndute urgent, cu banii încasaţi înainte de a fi livrate fraierilor.

Rog guvernanţii să cumpere cît pot de multe, să nu lăsăm companiile farmaceutice să dispară aşa cum au dispărut în ceaţă navele lui Cîţu sub greutatea miliardelor cheltuite fraudulos pe vaccinul aşa-zis anti Covid. După ispravile nepedepsite, ale lui şi ale cumpărătorului de izolete invizibile – intangibilul „comandant al acţiunii”-, unii s-au ales cu doliul şi cu plînsul după rudele ucise în spitale, alţii cu sume uriaşe la teşcherea, cheltuid fără număr de sărbători cu amantele. Amintim aici pe Gheoghiţă Valeriu, artizanul, strategul prim al vaccinului fatal. Ce merită toată suita care a ucis sub egida Covid atîtea vieţi? Judecată dreaptă, confiscarea averilor ilicite şi la zdup cu aceşti aceşti lupi capitalişti, preocupaţi, oricît ar costa, să îmbrace, în funcţie de interese, blana de oaie. Ministrul Sănătăţii, imersat pînă la coate în matrapazlîcuri, tot un fel de Dănilă Prepeleac, este ţinut în înalta spiritualitate a sănătăţii, păzit straşnic de cercuri străine intereselor naţionale, precum OMS, în faţa căruia stă smirnă şi al cărui om este. De ieşit din schemă nici vorbă. Nici el, nici Arafat! Ambii au binecuvîntat şi au citit liturghia timp de doi ani celor ucişi de Covid în spitale, dar nimeni nu se atinge de ei.

Lăsînd în urmă ridicolul de pe fondul evidentelor derapări ale Guvernului şi Preşedintelui, revin la temele celebre şi mă adresez cu pace iarăşi şi iarăşi domnilor guvernanţi îmbogăţiţi din proprietatea poporului: după alegeri poporul aşteaptă ziua în care România va intra în Cartea recordurilor cu cel mai înalt nivel de trai din Europa, cu cel mai scăzut nivel de corupţie, cu cel mai bun sistem de protecţie socială, cu cel mai eficient sistem de sănătate şi învăţămînt. Da, pentru că România e încă bogată, dar, din păcate, nu pentru români!

Deocamdată, politica românească se reduce la arta corupţiei, a împărţirii şi consumării bugetului pe interese proprii, pe salarii şi pensii conflictuale.

Decomandată, avem cele mai multe spitale fără dotări, deşi medicii români sînt printre cei mai buni din lume; avem cele mai înţesate azile, ale groazei, cei mai mulţi săraci, cele mai mici salarii şi pensii din Europa, ceea ce demonstrează că tot cobai rămînem pentru bordelurile UE şi ale partenerului strategic, cît şi pentru companiile farmaceutice, iar sănătatea poporului se subţiază tot mai mult. Aşadar, nu mai puneţi ştampila pe lupii cu blană de oaie, nici pe ciorile vopsite în chip de papagal!

Maria Diana POPESCU

ART EMIS ACADEMY

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved