Cazacu Marinică, Nicu Biserică și PSD au câștigat alegerile parțiale în Ialomița, Orban și Soare au rămas cu … degetul în gură

 

Cazacu Marinică revine, după douăzeci de ani, în scaunul de primar al comunei Ion Roată

Duminică, 27 iunie, alegătorii din comunele Ion Roată și Gura Ialomiței au fost chemați la urne pentru a-și alege candidații. La Ion Roată, bătălia s-a dat între Marinică Cazacu, candidat independent sprijinit de PSD, și candidatul PNL, Ionel Păun, situația fiind similară și la Gura Ialomiței, unde lupta pentru fotoliul de edil șef s-a dus între candidatul PSD, Nicu Biserică, și cel al PNL, Ioan Jipa.

Cum alegătorul este suveran, Cazacu a fost ales edil al localității cu un scor de aproximativ de 70 la sută din voturile valabil exprimate pentru următorii trei ani ai acestui mandat.

O victorie asemănătoare a înregistrat-o și la alegerile locale din toamna anului trecut, când s-a aflat în opțiunea de vot a cetățenilor din comunitate.

Mai aveați dubii că nu voi câștiga? Totul este în regulă acum și mă bucur că oamenii m-au creditat, încă o dată, cu încredere. Scorul obținut nu arată decât dorinșa oamenilor de schimbare și încrederea pe care o au în mine”, a precizat Cazacu.

Interimarul Nicu Biserică, primar cu acte-n regulă la Gura Ialomiței

Pe de altă parte, Nicu Biserică, primar PSD proaspăt ales, a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook, imediat după desemnarea câștigătorului, că a simțit că va câștiga.

#AmCâștigat și pentru asta vă mulțumesc, dragi cetățeni! Am știut că voi reuși ducând o campanie curată, concentrându-mă pe ceea ce urmează să fac și discutând cu dumneavoastră cât mai des și în număr cât mai mare!

Am simțit încă din primele zile de campanie că voi trece cu bine peste acest rând de alegeri, însă nu vă ascund că diferența mare de scor dintre mine și cel de-al doilea candidat m-a bucurat enorm și m-a responsabilizat în egală măsură. #Tinerii au făcut diferența și îi asigur că votul lor nu a fost irosit!”, a transmis primarul ales, Nicu Biserică.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved