Când are dreptate Rodica Boancă, are!

Rodica Boancă, senator AUR:

Cum să amplasezi așa mesaj? Chiar așa bădărani să fiți?”

Un banner pe care tronează un mesaj subliminal care îndeamnă la vaccinare într-o manieră care mai degrabă induce spaima, montat în urmă cu câteva zile în centrul Municipiului Slobozia, a stârnit numeroase controverse, mai ales din partea anti-vacciniștilor. În mediul online, criticile aduse Asociației BĂDĂRAN din inițiativa căreia a luat naștere acest mesaj au fost extrem de dure. Rodica Boancă, senator AUR, a amenințat că va face o sesizare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării „deoarece este o dezinformare crasă și o discriminare mizerabilă!”

Cum să amplasezi așa mesaj? Chiar așa bădărani să fiți?
Cine a plătit pentru ca inepția asta să fie în mijlocul Municipiului Slobozia? Voi face o sesizare la CNCD, deoarece este o dezinformare crasă și o discriminare mizerabilă! Cum vă permiteți să induceți panica la nesfârșit, incompetenților? Nu vă e rușine? Adică voi spuneți, aprioric, faptul că, dacă nu te vaccinezi și faci boala mori? De ce nu faceți panouri cu indicele oamenilor care se vindecă?”, a scris parlamentarul pe pagina sa de socializare.

Rodica Boancă mai spune că „oamenii mor din cauza sistemului care nu oferă servicii medicale de calitate, care nu aduce antivirale și antibiotice in farmacii, care nu testează, care ucide prin corupție, nepăsare, șpagă!”, cerând „să dispară acel panou mizerabil, că vă paște o amendă foarte mare!”

De ce nu spuneți că nu ați cumpărat nimic o vară întreagă? De ce nu spuneți că nu ați învestit niciun fond european în spitale? De ce nu spuneți că au plecat cu duiumul asistentele și medicii în străinătate? Administrația Slobozia, ești penală din cap până în picioare!”, a mai transmis aceasta.

P.S. Apropos! Cine ne arată factura pentru postarea acestui banner? Haide, Dragoșe, să te vedem!

 

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved