Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți:  14 octombrie 2022

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa, va organiza în data de 14 octombrie 2022, ora 9.00,” Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” eveniment care va avea loc la Slobozia – Centrul Cultural UNESCO “IONEL PERLEA”.

Absolvenții promoției 2022 care doresc să își găsească un loc de muncă adecvat studiilor și pregătirii profesionale, sunt aşteptați să se înscrie la sediul Agenţiei Locale Slobozia, strada Matei Basarab, bl F1 parter sau la Punctele de Lucru din Urziceni, Feteşti şi Ţăndarei.

Totodată, invităm la această acțiune elevii din anii terminali de studiu precum și alte categorii de persoane care se află în căutarea unui loc de muncă și care doresc să se integreze pe piața muncii.

De asemenea, agenţii economici care dispun de locuri de muncă şi doresc încadrarea tinerilor absolvenți și nu numai, pot depune ofertele de locuri de muncă vacante la sediul AJOFM Ialomiţa sau la sediile punctelor de lucru, precum şi la adresa de e-mail ajofm.il@anofm.gov.ro

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0243/231.809, 0243/230.999, la sediul AJOFM Ialomita, localitatea Slobozia, str. Lacului , nr.10, etaj 3.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved