BLITZ

 

Vrem părerea lui Tinel

Chiar dacă nu vrea să ne răspundă la cele 16 întrebări adresate acum două luni, poate, acum, domnul Tinel își dă cu părerea.

Pentru PNL există două Românii, una a celor care trebuie să respecte legea și una ai căror copii își pot serba ziua de naștere cu 100 de invitați, cu încălcarea flagrantă a tuturor măsurilor de protecție pentrucombaterea pandemiei?!

Riposta reprezentanților PSD are ca țintă directă pe liberalul Rareș Bogdan, care a aniversat ziua fiicei cu 100 de invitați. Au fost amendați oameni care au participat la priveghi, la înmormântări pentru că au venit mai mulți decât prevede legea, dar ei nu erau Rareș Bogdan, ipocritul.

Postul de televiziune Realitatea Plus, unde Rareș bălăcărea în fiecare seară PSD-ul, tace și ne învață cum trebuie să respectăm legea. Tac și Ministrul de Interne și Iohannis și Tinel.

Ce s-ar fi întâmplat dacă un lider PSD proceda la fel? Spume la gură pe toate ecranele, domnul Tinel răgușea și consuma trei litri de apă. Dar, cum să comenteze când este învârtit cu cheița? Ce, Orban nu a băut și fumat în guvern?

În rest, spălați-vă pe mâini și pe dinți cu mască!

Pandemia, în al doilea val

Virgil Musta, medic și purtător de cuvânt al Spitalului „Vicor Babeș” din Timișoara, susține că al doilea val al pandemiei este deja prezent în anumite zone, înregistrând un număr alarmant de cazuri, ceea ce ar putea duce la o posibilă relaxare cu mai multe restricții. „Asta din cauza că oamenii nu înțeleg că există virus, că există transmitere, că trebuie să respectăm regulile și că dacă nu ținem cont de ele, riscăm să ne relaxăm cu noi reguli de strictețe.”, a declarat domnia sa. Păi, pe astea nu le văd Orban și Rareș Bogdan? Ce dacă ne vom relaxa puțin. Pupăm moaște unul lângă altul, ne înghesuim la trei sarmale la Parastasul PS Pimen, încălcăm legea și vinovați sunt cei de la „ciuma roșie”. Nu te poți juca cu imunitatea liberală, care merge pas cu pas într-o Românie normală, vorba lui Iohannis.

Gheorghe Marinel

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved