Bicicleta! Treabă de șef de stat, nu?!

Trăim în vremuri caricaturizate ale veacurilor trecute, ale vremurilor demnilor Burebista și Decebal, ale lui Ștefan cel Mare, ale lui Mihai Viteazul și a altor Mari Conducători Români care au apărat pământul țării chiar cu prețul vieții lor.

Actuala Colonie Corporatistă sub Ocupație Militară Străină (C.C.O.M.S.) numită încă România trăiește zilele tristei fabule a lui Alecu Donici – „Racul, broasca și știuca”. La cârma României sclavizate și încorporate în conglomeratul concentraționar imperial sub drapelul celor 12 stele (de ce doar 12? „« Prietenii » știu de ce!”) s-au cocoțat tot felul de scursuri ale societății umane, borfași de duzină, cerșetori pe meleaguri occidentale trambulinați în Parlamentul României, „mafioți” autohtoni și de import care sunt departe de a avea măcar acea „onoare” a membrilor din „Mafia Siciliană”, din „Cosa Nostra”, din „Ndragheta” calabreză, din „Camorra” napolitană și mai nou, din „Sacra Corona Unita”, cu arie de acţiune în sudul regiunii Puglia, din Mafia americană…

Conectată după 1990 la filierele criminalității internaționale, criminalitatea românească a escaladat rapid drumul crimei organizate, a jafului cu înalt grad de violență, cu moduri de operare deosebit de grave în scopul îmbogățirii rapide prin speculă, contrabandă, corupție, șantaj, trafic de armament și de persoane, muniție, substanțe toxice și materiale radioactive, scoaterea din C.C.O.M.S.-România  a unor bunuri de patrimoniul cultural, metisarea populației după directivele acelui malefic Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi, cu fani-bicicliști pe plaiuri mioritice.

Vinderea pământului românesc a devenit afacerea secolului, inițiată sub „domnia” celui de-al doilea președinte postdecembrist catastrofic. Suntem singura țară din lume care vinde pământul strămoșesc străinilor. Avem „Guvernul meu” care nu-i reprezintă și nu-i apără pe români, ci pe anti-români; avem un parlament care slujește interesele bancherilor și rechinilor externi, nu ale românilor; avem un președinte preocupat primordial de naveta săptămânală la nevastă, de excursii (pe banii statului român) sub formă de deplasări la „summit”-uri costisitoare și de întâlniri din care se întoarce cu coada între picioare, nefiind băgat în seamă nici măcar cât ușierii clădirilor babiloniene de la Bruxelles ori din alte centre globalist-kalergiene occidentale.

Preocupat apriori de „Christianity and National Identity in Twentieth-Century Europe” (că doar nu pentru slujirea intereselor românilor a primit premiul „Coudenhove-Kalergi” cu care s-a fudulit de parcă ar fi fost declarat laureat al Premiului Nobel pentru sădit castraveți): „Sunt onorat să primesc astăzi Premiul European Coudenhove-Kalergi pentru anul 2020, pe care mi l-a înmânat Alteța Sa, Prințul Nikolaus von Liechtenstein” (ruda ăluia care l-a asasinat pe Arthur, ursul carpatin, ăla care vrea despăgubiri de la statul român)… La noi, ca la balamuc: „Și… bătut, și cu banii luați!”.

Împreună cu „haita mea” (consilierii robotului biciclist) din care nu lipsesc deputații și/sau „ambasadorii mei”, chiriașul de la Cotroceni are preocupări înalte: soarta migranților, holocaust, vaccinarea „prostimii”, a copiilor, re-condamnarea celor care au fost condamnați de regimul alogen al perioadei ’45-’64, lustruitul pantofilor sorosisto-bidenieni, timp în care soarta românilor a fost dată pentru o șepcuță, ajungând prada înșelătoriei istoriei, războiul bacteriologico-financiar răvășitor al planetei. Într-un an și aproape jumătate, buzunarele corporațiilor farmaceutice au dat pe-afară, concurând cu buzunarele corporațiilor producătoare-vânzătoare de armament.

În „peisajul” descris, robotul-biciclist apare ca un strigoi pentru a da câte o știre pe care ar putea-o difuza orice post de radio și de televiziune, actul în sine neîncadrându-se în atribuțiile președintelui. A apărut la prompter să ne spună nouă, proștilor, că Arafat, Rafila, Tătaru, Streinu-Cercel, Gheorghiță și ceilalți hăitași l-au alungat pe SARS-Cov-2 și că avem liber să bântuim noaptea pe stradă… Tot robotul-biciclist a redescoperit mersul cu cadrul pe roți. Vai, Doamne! Săracu’, a desconspirat marea sa constatare: nu sunt suficiente fâșii stradale pentru mersul cu trotinete, bicicleta. Treabă de șef de stat, nu?!

Cum spuneam mai devreme, oficialii din Parlament, Președinție și Guvern, în marea lor incompetență și nemernicie se comportă precum „Racul, broasca și știuca”. Cele trei viețuitoare – ne spune autorul – s-au apucat să facă împreună o treabă, dar fiecare după legea lui: „Racul înapoi se da,/ Broasca tot în sus sălta,/ Ştiuca foarte se izbea/ Şi nimic nu isprăvea…”. Cine sunt Racul, Broasca și Știuca? Nu-i greu de răspuns: alde Florin Cîțu, Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Cioloș, „celebra” Raluca Turcanu, Andrei și Alexandru Muraru, Kelemen Hunor, Asztalos Csaba, Alexandru Florian… în fruntea cărora biciclește Klaus Iohannis –„capo di tutti capi” al „Sacra Corona Unitadin C.C.O.M.S.-România.

Cetățenilor României le-a fost inoculată teama isterizată, dezbinarea a înlocuit unirea iar la cârma Țări se află „niște răi și niște fameni” vrednici precum „Musca la arat”, cuvintele unui re-re-re-condamnat în fiecare zi de către te-miri-cine nu pot fi șterse din Istoria Românilor: „[…] nimănui nu-i este permis să huzurească, să petreacă şi să se îmbogăţească din banii statului. Modeşti, măsuraţi în toate acţiunile lor, ţinută corectă, tăcută şi resemnată, demni şi grupaţi în semn de solidaritate, fără nici o discuţie în afară de strictul necesar pentru îndeplinirea serviciului, iată care trebuie să fie conduita acelora care reprezintă o frântură din interesul acestei naţii în străinătate” […] Să nu uităm că istoria nu va uita pe vinovaţi; şi vinovaţi suntem cu toţii: unii, pentru că am tăcut; alţii, pentru că am greşit; cu toţii, pentru că am suportat” (Ion Antonescu).

În România, dreptatea s-a ales cu capul spart: în timp ce un preot este reclamat pentru că a rostit un parastas de la moartea unui român asasinat la 1 iunie 1946, Albert Vass, criminalul de români și evrei a fost reabilitat.

Bravos Națiune! Halal să-ți fie!”

Ion MĂLDĂRESCU

ART EMIS ACADEMY

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved