BEȚI MANGĂ LA VOLAN

 

E bună și pandemia la ceva. Bunăoară, nevoiți să intensifice acțiunile de control privind respectarea măsurilor de combatere a coronavirusului, polițiștii aflați în trafic depistează tot mai mulți conducători auto cu alcool… la bord. Pe final de an, două cazuri cu șoferi beți mangă la volan.

Astel, în noaptea de 26/27 decembrie polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au oprit pe raza localității Poiana un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Ciulnița. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul Drager, rezultând valoarea de 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Slobozia, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Un al doilea inconștient a fost depistat în seara zilei de 26 decembrie, când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe raza comunei Bărcănești, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani. Acesta a fost testat alcoolscopic cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 1.23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul din Urziceni, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved