Beți criță la volan pe drumurile publice

 

La data de 10 octombrie, în jurul orelor 3:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Scânteia, au oprit un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager ce a indicat o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgentă Slobozia, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea determinării concentrației de alcool pur în sânge.

Recordul Drager din acest week-end l-a deținut însă un bărbat de 40 de ani din comuna Movilița. Acesta a fost depistat sâmbătă, 10 octombrie, în jurul orei 18:30, conducând un autovehicul pe raza localității Dridu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, etilotestul indicând valoarea de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Urziceni, pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

În cele două cazuri polițiștii au deschis dosare de cercetare penală pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved