B L I T Z

Rupte din cotidian

Când eram tânăr, eram sărac * Acum am observat că nu mai sunt tânăr * Românii sănătoși au observat că sunt bolnavi și trebuie să hrănească farmaciile după ce își fac o serie de analize scumpe * Bărbat 1 zice nervos în bucătărie: bărbat 2, dă drumul la apă caldă să spăl vasele * Vindem frigidere pentru pensionari în rate * Dacă nu era Revoluția din 1989, azi îmi ridicam Dacia de la Pitești * Întrucât tatăl vorbește mai rar, precum Werner, limba română este denumită „limbă maternă * Alo, 112? Am fost jefuită! * Numele și adresa * Nu au vrut să-mi spună! * UE, locul de unde vii istovit la muncă, mănânci o salată de greieri și te relaxezi jucându-te cu barba soției * După ce au început prostituatele să mișune pe la noul pod de peste Dunăre, acum se numește LGBT, adică Legătura Galați – Brăila –Tulcea * Biden l-a asigurat pe cel cu multe case luate cu banii din meditații să stea liniștit, că și Dalai Lama are patru temple tot din meditații, și nu-i face nimeni nimic * Înainte miresele trebuiau să demostreze că sunt fete mari * Acum trebuie să demonstreze că nu sunt bărbați * Înainte, la școală ne controla de păduchi, acum ne controlează de droguri * Inainte stăteam ore întregi la coadă să apucăm un pachet de carne, pe care dacă îl apucam îl pupam ca pe Sfintele Moaște * Acum, se stă la coadă zile întregi pentru a pupa oase ale Sfintelor Moaște.

Pensionari, treceți la treabă !

Cu unanimitate de voturi, Curtea Constituțională, în urma sesizării făcute de Înalta Curte de Casație și Justiție, a decis că legea care interzice cumulul pensie-salariu este neconstituțională. Potrivit președintelui Curții Constituționale, Marian Enache, interdicția cumulului „contravine dreptului fundamental la muncă”, garantat de Constituție. În aceste condiții, legea se întoarce în Parlament pentru a fi pusă în acord cu Decizia Curții. Așadar, bugetarii vor putea cumula în continuare salariul cu pensia. Dacă până acum cei pensionați care încă mai lucrau la stat aveau îndoieli și erau în aștepare, acum pot trece senini la treabă, fără nicio opreliște.

Un medicament minune

Un Institut de cercetări alimentare din Japonia a dezvăluit secretul consumului zilnic a unei cantități de miere de albine combinată cu praf de scorțișoară. Această combinație vindecă multe boli de care suferim. Consumată zilnic pe pâine, dimineața în loc de unt sau gem, efectele fac minuni asupra sănătății. Pentru boli de inimă se întinde pe o felie de pâine și colesterolul va scădea cu 10 la sută în două ore – colesterol care este dăunător arterelor vinovate de producerea unui atac de cord sau cerebral. Consumul regulat poate ajuta în tratamentul artritei cronice și al ulcerului gastric. Dacă aveți o răceală, se ia o lingură de miere cu un sfert de linguriță de scorțișoară. Consumați trei zile consecutiv și veți scăpa de răceală și tuse cronică. Acest tratament este bun și pentru imunitate.

Gheorghe Marinel


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved