B L I T Z

Interviu cu …fundul în sus !

În decembrie 2021 , cunoscutul judecător Cristi Danileț, apreciat de unii, hulitde alții, a fost repus în funcție, după ce fusese suspendat.

Să ne aducem aminte care era părerea domnului judecător despre „familia tradițională”, părere exprimată într-un interviu acordat pentru „România Liberă”. Ne spunea că „în istoria cuplului românesc, soțul era violent și alcolic, violul conjugal era extins, familia era numeroasă și trăia în spațiu restrâns, iar apropierea fizică genera incesturi… Soția era veșnic la cratiță, trebuia să fie virgină în noaptea nunții, iar dacă rămânea gravidă nemăritată era alungată din sat.” Are dreptate Danileț! Homosexualii nu sunt violenți și alcoolici și chiar dacă trăiesc în spații restrânse, incestul nu poate avea loc deoarece nu au copii. Dacă unul se consideră soție, privește cratița cu fundul în sus și gătește la microunde. Nu trebuie să fie virgin în noaptea nunții, că locul dezvirginării nu e sigilat, e liber pentru vânturi și… treabă mare, iar unul nemăritat nu poate rămâne gravid, că în loc de uter are colon. Asta e situația, domnule Danileț ! Vorba cântecului: „Cine te-a făcut pe tine, Tudorițo, nene … ”

Rupte din cotidian

După ce, acum doi ani, Înaltul PS Teodosie a convocat paparudele să irige câmpurile Dobrogei și ploaia a venit abia după ce s-a uscat totul, acum urmărește cu atenție prognozele și când se va anunța ploi va scoate din nou paparudele și va organiza slujbe în câmp * O statistică ne arată că peste 170000 de elevi fac naveta la școală * Restul fumează în curtea școlii * În schimb, de la Cotroceni naveta o face doar o persoană * România va achiziționa mai multe avioane second hand „Multirol” * Adică pot avea și rolul de restaurant, cinematograf sau salon de biliard * Auzind de legea privind drepturile de autor, un individ acuzat că este autorul unui viol a invocat legea cerându-și… dreptul * Prostituatele au propus o colaborare permanentă cu primarul capitalei: el să facă bordurile și ele trotuarul * Paradox sau minune dumnezeească: la o cafenea cu clienți mulți din Slobozia în care ești servit rapid și englezește se dă bon fiscal * Să importăm curmale, goji, năut, linte, soia, ananas, smochine, stafide, portocale, lămâi, avocado, mai înțelegem * Dar să importăm hârtie igienică din Ucraina, e chiar de râs. O să ajungem ca după ce o folosim să zicem: Oceni Harașo!

Canicula a creat cozi la DNA

Au fost emise sfaturi importante pentru a înfrunta canicula. Ca să păstrezi răcoare în casă fără să folosești aerul condiționat, pentru că mulți nu-și permit să-l aibă, dar chiar dacă îl au, îi sufocă facturile, se găsesc multe soluții pentru a produce răcoare. Acoperă geamurile cu folie de aluminiu, instalează un ventilator în tavan, schimbă husele de la pat, canapea și fotolii cu materiale din in sau cânepă. În tot timpul caniculei cei de la DNA lucrează non stop, având multe solicitări din partea corupților. Aceștia vin singuri la DNA, fără a fi citați sau aduși cu mandat de mascați. Din cauza caniculei, fac coadă la audieri pentru a fi băgați la răcoare. Alții, mai versați, lucrează noaptea, ca hoții. Avem și vești bune: de la căldură s-a topit asfaltul care a astupat gropile.

Gheorghe Marinel


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved