B L I T Z

 

Previziuni pentru 2023

Săptămânal, la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici vine în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” și nu ascunde nimic, ne îmbârligă cu previziunile sale pe care le emană ca noi să fim convinși că așa se va întâmpla. În ultima emisiune a susținut că anul 2023 va fi un an karmic, în care Universul ne va trimite liniște și ne vom da seama de greșelile pe care le-am făcut. Adică, nu Putin, cu războiul lui ne va trimite liniște, ci Universul! Și, cică, o să începem să ne spovedim mai mult și vom vdea multă lume în curtea bisericii. Ne mai spune că în 2023 banii vin prin două opurtunități: în prima zi și în a doua jumătate a anului. Păi, asta ne-a spus-o și Mimistrul Muncii, Marius Budăi! Păi, de ce plagiezi, clarvăzătorule! E frumos, tocmai tu! Este bine că ați citit Programul Social al guvernului, dar n-o mai băgați că 2023 va fi unul karmic. Va fi unul tot cu inflație mare și cu cozi la moaște. Vreți să ne mai convingeți că dacă suntem sub oblăduirea Maicii Domnului și a Mântuitorului nu ne va fi rău! Să mori dumneata, domnule numerolog? Oare cei care au pensia mică, cei care nu au ce pune pe masă, care nu pot cumpăra nimic pentru copii nu se află sub această oblăduire? Acești oameni se află sub oblăduire guvernului și a clasei poitice. Terminați cu manipularea și nu mai țineți adevăruri ascunse. Și dacă în farmacii nu se găsesc antivirale, folosiți aghiazma. Dacă previziunile astea nu se vor adeveri, veți da banii înapoi pe care îi luați de la Antena 3? Asta e karma!

S-a întâmplat de Crăciun

Prima zi de Crăciun de-a lungul timpului a fost marcată de o serie de evenimente care au rămas pentru totdeauna în istorie. Cea mai importantă zi este marcată de Nașterea Mântuitorului Iisus Christos. Apoi, urmează „Potopul de Crăciun” din 1717, când o furtună însoțită de ploi timp de zece zile s-a abătut asupra Țărilor de Jos. Au murit peste 14000 de oameni. Pe 25 decembrie 1972 s-au stins din viață Harry Truman și Charles Chaplin. În 1692 s-a născut Isaac Newton, în 1873 s-a născut prințul Ghika, în 1878 s-a născut Louis Chevrolet, în 1887Conrad Hilton, iar în 1899 Humphrey Bogart. În 1963 a încetat din viață Tristan Tzara, iar în 1989 au fost executați, ca să fim și noi în istorie, soții Nicolae și Elena Ceaușescu. În 1990, regele Mihai revine în țară, iar în 1991 Gorbaciov și-a dat demisia. Și ca să pună capac istoriei, anul acesta, de Crăciun, Putin a ordonat bombardarea masivă a Ucrainei. Aici, nici Mântuitorul, nici altcineva nu poate stăvili demența și paranoia.

Cafeaua-sănătate curată

V-aduceți aminte când beam „nechezol”, așa zisa cafea făcută din orz prăjit. Din orzul pe care îl dai la cai și de-aici denumirea de nechezol. Asta ni se băga pe gât, întrucât nu importam niciun bob de cafea naturală și ni se spunea că face rău inimii, hipertensiunii, diabetului, sănătății în general. Acum, când pe piață cafeaua se găsește din abundență sub diverse sortimente, medicul diabetolog și boli interne Doru Negru de la Spitalul Sanador afirmă că pe vremea aceea cafeaua nu era bună fiindcă nu se găsea. „Cafeaua e cea mai bună, e sănătate curată și are multe beneficii: longevitate, scade șansele de a face diabet, scade riscul de insuficiență cardiacă, reduce riscul de boală Parkinson, benefică pentru ficat, reduce riscul bolii Alzheimer, scade șansa de accident vascular. Sunt povești că îți crește tensiunea. Cafeaua este vasodilatatoare. Crește forța de contractare a inimii”, a conchis reputatul medic. Se mai spunea că dacă bei cafea nu mai poți dormi. Fals. Este autosugestia indusă de-a lungul timpului. Probail, din acest motiv nu beau eu cafea, ca să pot dormi la serviciu.

Gheorghe Marinel


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved